Bare å se slaget tapt nå!

Det har virkelig vært noen fine dager på hytta, med både latter, trim, avslapping og mye godt på bordet. Vi kjørte i følge nedover, svigermor og Tonje i en bil, og «Helene og gutta» i vår bil. Foruten at vi var tom for vann til Tassen gikk turen greit. Da Tassen hylte eter vann stoppa vi så Tassen fikk lufta seg og vi fikk fylt flaska hans. Ellers så vi fire tiurer som vandra over veien, litt artig å se, for det er vel ikke tida for tiurleik nå.

Vel hjemme tok Tassen helt av. Snakk om hjemmekjær type! Etter fem dager på hytta følte eg selv veldig for en dusj nå, lukta sikkert både svette, sau og potetgull. En provisorisk dusj og våtservietter tok det verste på hytta, men nå trengtes en real vask med bedre trykk. Satte i midlertid både ostepop og iste i halsen da eg så strømprisen i sta da, hva i huleste? Det fikk bare være, eg MÅTTE ta meg råd til en dusj nå!

Begynt å grave frem høstgarderoben

Ellers er det jo litt vemodig å komme hjem til ordentlig høstluft. Pakker ikke bort sommerkjolene riktig enda, men det er på tide å se slaget tapt og finne frem høstklærne nå, enten man vil eller ei. Sommeren er dessverre over, men da kan eg anbefale DENNE buksa som er kraftig nedsatt nå, og passer til alt av topper, skjorter, bluser, eller hva du enn måtte ha til. På bilde har eg DENNE toppen til, synes det ble pent eg.

Selv om høstgarderoben begynner å dukke opp mer og mer her blir eg ikke ordentlig klar for høst, synes alt er så mye bedre med vår og sommer. Liker mye bedre å svette enn å fryse, ja, selv om det lukter hest. Og så fargene da, kan jo forstå at mange synes det er pent, men for meg vitner det brungule løvet om død, sommeren dør ut. Eller i det minste trær og planter dør for i år, og det finner ikke eg vakkert. Nå er vi straks i september, og nedtellinga til våren er i full gang, bare seks mnd igjen.

 

@docogdask

2 thoughts on “Bare å se slaget tapt nå!

  1. Det er rart med det… siste dagen i august… men sommeren kan fortsatt holde seg her en stund til 😀
    Lag deg en fin fin onsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top