Plutselig besøk!

Må innrømme at det var litt deilig å våkne hjemme i egen seng, og nydusja i går ettermiddag. Hytta var god mot oss den, men selv med en strømpris på 76 kr for den dusjen i går var den vel verdt det. Sto opp like etter Doc, men fikk ikke frokost da han skulle på et møte. Da dro eg like greit på butikken, men da i et annet høstantrekk enn i går. Var kaldt i morges.

Da snakker vi miljøvennlig antrekk! Bare trusa her er under 10 år gammel!

Noe som er klassisk, safe, og ikke minst miljøvennlig da det varer i årevis, er ei god Levi’s bukse. DENNE har eg hatt i 10 år, og er fortsatt like hel og fin, og passer til det meste. Og, ikke minst, man får flott ræv i den! Genseren og belte er nok minst like gammelt.

Fikk avtalt med apoteket at de sender meg SMS så fort de får inn Solvipect comp, og så rusla eg litt rundt. Formen har kommet seg såpass nå at eg orka å luske litt rundt på Cubus, der var det mye fint nå, men det var ikke klær eg skulle ha i dag. På Rema fant eg raskt alt på handlelista + litt til, blir alltid litt til vettu. Denne gang kjøpte eg inn til å lage pizza i dag, og kyllinggryte i morgen.

Når man plutselig får besøk og ikke har snacks!

Helt i ørska uten å tenke over at vi faktisk skulle få besøk, hadde eg planlagt middager for to til resten av uka. Da tlf plutselig ringte og gjestene sa de var 45 min unna la eg bare middagsplanene rett på kjøl og lot det være. Eg måtte ut og flytte Forden for å gjøre plass, men da hørtes en intens piping fra bobilen vår. Sjekka den i full fart, men ingen brann eller gasslekkasje. Merkelig, den savna sikkert en tur, men da kunne eg i alle fall flytte Forden.

Tallkubbe i aksjon!

Inn på tunet rulla en Rapido, muttern og fattern har ankommet Bingobanden camping. Doc kom hjem like etter, og muttern ordna middag til oss alle. Herlig! Og siden været var fint tok vi noen runder med tallkubbe, ja altså, et nytt kubbespill med tall på, virkelig morsomt! Nå sitter vi som noen slakt i sofaen med frukt, chips og sjokolade!

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top