Bitt i puppen – helt normalt

Det aller beste med helg, vet du hva det er? Å slippe å ha på vekkerklokka, å kunne sove så lenge man vil! Det kunne vi helt til vi fikk Tassen. Jepp, han driter i om det er helg eller hverdag, seinest kl 8 begynner han å mase. Da er han pissetrengt, sulten og tørst. I hverdagene er det jo greit, da er vi tidlig oppe uansett, det er verre i helgene.

Siden Doc begynner en time tidligere på jobb enn meg har det blitt mitt ansvar å ta morgenturen med Tassen i hverdagene. Dermed er det Doc som må stå opp med Tassen i helgene. Da er rutina at Doc fyller matskåla og slipper løs Tassen, for så å selv kle på seg. Så går de en liten tur hvor Tassen markerer alt som rekker over 14 cm, og slipper ei stinkbombe i grøfta. Etterpå belønnes turen med en godbit.

– Stå opp muttern!!


Likevel er ikke Tassen helt fornøyd. For han er ikke morgenen komplett før flokken er samla, så da kaver han seg opp de glatte skumle trappene for å vekke meg. Ja han vet nøyaktig hvor eg befinner meg. Målet hans er altså å få meg opp av senga og ned til Doc, sånn at Tassen får sin morgenstund med samla flokk. For å vekke meg har han sine egne metoder, han biter det første han ser som stikker ut fra dyna. Om det er ei nese, hånd, fot eller pupp, det er ikke så nøye så lenge eg våkner. Og ja, eg våkner! I dag var det en pupp som lå utenfor…

På dette tidspunktet har det begynt å lukte bacon nedefra, så da har man bare tid og vei før frokosten er klar. Tassen ser på mens vi spiser, så får han smake en baconbit når vi er ferdige, og etterpå er det tid for kos og kaos. Da ruller han og hopper og er helt tussete av lykke, flokken er klar for ny dag!

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top