Bivirkning på vaksina!

Helg er aldri feil. Det å vite at man ikke trenger sette alarmen på, at man kan sove litt lenger, og heller våkne av en overivrig Tass, det er toppers! Som vanlig var Tassen ivrig da han kom opp i dag, hoppa rundt i senga og skreik at eg måtte stå opp. Ja, for han vet det at når flokken er samla venter det frokost og rester.

Eg lå for det meste på sofaen i dag (grunnen står lenger ned her), mens Doc var ute og vaska bilene. Han har gnikka og gnukka innvendig så alle tre bilene nærmest ser ny ut. Er flink gutt det, eg klager ikke. Joda, eg har bidratt litt her og der eg også, men langt fra like effektiv som Doc. Da vi var ferdige med alt som skulle gjøres fyrte vi bålet og kosa oss med spekepølse og et glass godt. Vel fortjent!

Måtte nyte det vi tror er siste sommerkveld!

Nå har det seg sånn at eg har fått en bivirkning på vaksina, ikke noe farlig, men ganske vanlig visst nok. Og ja, får eg tilbud om tredje dose takker eg likevel ja uten tvil! Det er rett og slett uregelmessig pms. Eg som ikke har hatt mensen (for å si det rett ut, her kaller vi en spade for en spade) på snart sju år har hatt den ca annenhver dag siste to-tre mnd. Nei dette har ikke vært noe problem, bare drit kjedelig.

Legen sa det ville vare maks tre mnd, så nå er det siste innspurt. Joda, det merkes! At pms kan virke inn på crohns er ingen ny viten, og det får eg merke så til de grader. Her har det vært mageknip og pms smerter som aldri før, eg kan faktisk ikke huske at det var så vondt å ha mensen. Heldigvis kan eg regne med at dette snart er over, og det forklarer samtidig hvorfor eg ble så dårlig torsdag og i går.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Bivirkning på vaksina!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top