Blir aldri vant til mandag!

Endelig mandag! Eller hva? Nei, så glad er eg ikke for å stå opp kl 6, og det er heller ikke Doc som må våkne de seks gangene eg slumrer vekkerklokka. Men greit å ha rutina med å komme seg opp og ut i ukedagene. Den lange arbeidsbuksa har nå erstatta shortsen, for eg har ingen planer om å fryse, men det som møtte meg i ytterdøra i morges var regn som piska meg i fleisen, og åtte grader. Slapp i det minste å skrape is!

Med poser store som tortillalefser under øynene, og en kaffekopp fylt til randen i lanken, var eg klar for jobb. Dog med noen startvansker. Mulig å være så sliten da? Jaggu. Uten å ha fått de store talla på statistikken dro eg rett hjem på sofaen etterpå, og gleden eg kjente på var at vi hadde handla over grensa i går så eg slapp handle i dag.

Det bar rett i morgenkåpa etter tur med Tassen da klærne ble gjennomvåte!

Hjemme satt Doc og Tassen i sofaen. Det var lite som skjedde der egentlig, ingen av de var særlig ivrige på å gå ut i regnet. I hele dag har det veksla mellom yr og pøsregn, så vi rakk med god margin å se hele sesong 3 av Ragnarok, hvor vi begge ble skuffa av slutten. Den ligger forresten på Netflix.

Dagens middag ble flesk og duppe, men det ble da fordøyd et ukjent antall brødskiver utover kvelden også. Trodde flesk og duppe skulle ha metta lenger liksom, det legger seg jo som betong i magen. Planen min om å bli flinkere til å gå tur har falt i vasken da eg er alt for trøtt og sliten enda, men om dette regnet ikke varer for lenge utover skal det nok bli noe av.

 

Snap / Insta

2 thoughts on “Blir aldri vant til mandag!

  1. Høst 🍂 må bare ta været som kommer 🙃 ille å tenke at atter en sommer forbi 😡🤔

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top