Blir en veldig spennende kveld!

Her har både hekk og gress fått fritt spillerom i 14 dager, så nå var det virkelig på tide å rydde hagen igjen. Etter en enkel frokost freste Doc avgårde etter bensin til plentraktoren, mens eg lot maten sige i stabilt sideleie på sofaen.

Doc kom tilbake og satte i gang med plenen, og omsider kunne eg starte med kantklipperen. Enkleste er jo å gå etter der han har vært, sånn at eg får med meg alt, da nytter det ikke å begynne samtidig. Men det gikk ikke lange tida før eg var tom for tråd. Eller tråd og tråd fru Blom, gikk tom forrige gang, og hadde bare en stump stålwire, men denne var nå tom.

Hagearbeid er helt topp i dette været!

Siden eg likevel måtte ut og handle hekksaks, kunne eg da også kjøpe ny tråd. Tok også en runde på kolonialen for å fylle opp kjøleskapet etter ferien. Ble mest bær og godteri da, men det må til det også.

Nå har Doc tatt hekken, og eg har hjelpt å sope opp og fått unna kvist etterhvert, så nå er det sofatid. Men, ja det er et stort men her! Det er fotballkamp på TV, og ikke en hvilken som helst kamp, det er Brann – Vålerenga.

Gutten er effektiv i dag!

Alle som kjenner oss vet at mitt hjerte står i Brann, og kan selvsagt nystemten utenat, og at Doc holder med Vålerenga hvor de synger om ei kirke. Doc vil veldig gjerne se denne kampen, noe eg er litt nervøs for, så nå er det fare for krig i heimen!

Eg har derfor valgt å lugne helt ned med et glass vin, så får vi se hvordan dette går. Kan ikke alle bare krysse fingra for at Brann vinner? Da slipper eg kanskje å bli mobba i kveld… Foreløpig står det 1-1 til pause, etter to straffer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top