Brannalarmen gikk i natt!

Bråvåkna av en alarm som eg ikke skjønte noen ting av. Oppi mitt hode ble det registrert som vekkerklokke, så eg trykka litt i blinde på tlf, snudde meg rundt og sovna som en unge igjen. Hadde nok ikke gått et minutt engang før Doc fillerista meg og skreik «brannalarmen går!!» for full hals. Da først skjønte eg det, klokka var jo ikke mer enn 02.45. Vi reiv av oss dyna i full panikk og løp ned.

Det berømte morratrynet etter alarmen ble slått av i natt

Doc fikk kontakt med sentralen som sa det starta i kjelleren. Han løp ned og sjekka mens eg løp opp og slo av alarmen oppe, og da vi møttes i midten kunne han konstatere at det ikke var verken røyk eller brann nede. Doc avslutta samtalen med alarmsentralen, og vi kunne trygt legge oss igjen. Vi fant ikke ut hvorfor alarmen hadde gått, men at den virker er det ingen tvil om.

Etter å ha fått sovet ut var det omsider morgen, og vel så det. Doc og Tassen rusla ut en tur, og etterpå kom Tassen opp til meg. Han ville som vanlig ha meg ned til frokost. Doc ville prøve noe nytt i dag, han hadde vært ute og plukka brennesle, ironisk nok etter alarmen i natt. Og vi kan fortelle at omelett med brennesle smaker bare omelett. Sikkert sunt da.

Ute var det et nydelig vær, men litt kald vind. Mens eg henta frem solsenga fra vinterdvalen dreiv Doc med plenklipping. Plasserte solsenga strategisk bak leveggen og la meg godt tilrette på magen med TikTok som tidsfordriv. Det var ikke akkurat veldig varmt, og eg skulle ikke ligge lenge, så eg glemte helt å smøre meg.

Au!! Har heldigvis alt eg trenger til å lindre dette!

Da sola nådde rundt på terrassen flytta eg etter og kunne trekke inn igjen leveggen. Her lagde eg ny spilleliste på Spotify før eg sovna. Våkna av at eg var glovarm, samtidig som eg frøys av vinden, og da eg sjekka klokka fikk eg sjokk. Eg hadde lagt i FIRE TIMER!?! Gikk rett inn og smurte meg med aftersun, men det var alt for seint. Eg var så brent at det var like før brannalarmen gikk igjen!

Litt seinere tok eg en iskald dusj og smurte meg igjen, tjukt lag, sausa inn hele baksida. Da eg skulle kle på meg kunne eg bare glemme bukse, det klør og svir! Så folkens, uansett om det ikke er svettevarmt, uansett om du «skal bare», smør deg godt! Eg anbefaler alle å bruke solkrem, man får farge likevel, og DENNE er god når uhellet er ute, den lindrer, kjøler og demper rødfargen. Grei å ha stående i tilfelle.

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Brannalarmen gikk i natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top