Må jo holde det eg lover…

I dag var eg så trøtt i nebbet at ei god kollega kom med melisse-te til meg, den skal roe kroppen helt ned så eg får ordentlig søvn. Funker best når den blandes 50/50 med kamomille-te, så etter jobb dro eg på butikken. Skulle handle litt uansett, da ble det ikke omvei. Eneste strek i regninga var at svært få vanlige butikker har kamomille-te, så eg kom hjem uten. Må sikkert på helsekost å finne den.

Planen min i dag var såre enkel, eg skulle ligge på sofaen med ca ett kg smågodt, to poser chips, litt Pepsi Max og et glass vin. Helt plain fredag. Skulle egentlig på hytta med en ovn, men Doc kjører den bare opp på søndag heller. Alt lå nå tilrette for en lat fredag med overdose av rekreasjon.

Fredagslykke!

Ble nesten rørt til tårer da eg kom hjem, Doc hadde rydda og vaska alt rotet fra i går på kjøkkenet, det som eg hadde grua meg litt til. Men det slo meg som en knyttneve i fleisen da eg kom på lovnaden min i går, at eg skulle stå for middagen i dag. Pokker, hvorfor tenkte eg ikke på det før? Kunne jo kjøpt take away! Nei, her ble det glutenfri Bali kyllinggryte med ris og salat til, heldigvis ikke store jobben da eg fikk god hjelp av Toro.

Mens maten kokte var eg så dum å sette på ei maskin med klær, så etter middag måtte eg ikke bare stå på ilende føtter og henge opp dette, nei, eg måtte også legge sammen forrige klesvask. Hvorfor gjør eg dette mot meg selv? Eg kunne fint utsatt det til søndag, var nok litt for rask i avtrekkeren gitt.

Der senka roen seg!

Når alt var gjort, og det hølja ned ute, da var  sofaen god, men ikke lenge. Nå sto Tassen og masa, han måtte på do. Ville ut og logge på grøftagram og kommentere innleggene til alle nabobikkjene, så da gikk vi tur da. Heldigvis ville han snu fort, sikkert på grunn av vinden. Tror eg må ha vært Lundslettas lykkeligste da eg endelig kunne gomle smågodt og tømme en pose chips til en god og billig hvitvin i kveld. Og i morgen skal eg ikke løfte så mye som en finger, da skal solsenga frem!

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top