Doc plukka blomster til sjefen!

Da er det dagen for at firma som Doc jobber i holder årets sommerfest, så det blir ikke noe heidundrende svært innlegg her i dag. Ettermiddagen og kvelden går nok med på å være sosial helt andre steder enn blogg og andre apper. Men altså denne festen ja, siden coronaen har satt en stopper for det meste som er moro har Doc sagt han han lage til et lite lag i hagen. (Det er et lukka arrangement ja)

Blomster-Doc

I går satte vi derfor ut langbord av to sånne store rastebenker, så det skal være god mulighet for metersregelen. Mens eg har vært på jobb i dag har Doc putla på hjemme med forberedelser, han gjør ikke noe halvhjerta, i alle fall ikke en fest. Til forrett blir det honningmelon og spekeskinke, en klassikker som aldri slår feil. Hovedretten blir langtidsgrilla ribbe som han selv har rubba, den har stått i UDS’en siden i morges, så den blir nok mør og fin. Det hele avsluttes med en frisk fruktsalat. En menyen verdt en episode i Fire stjerners middag.

Dagens meny

Men så, på slutten av arbeidsdagen min ringte tlf, det var Doc. Han lurte på om vi hadde blomstervaser. Jaha? Skal han pynte også? Joda, han skulle dekorere litt og gjøre dette riktig så koselig, så han har plukka blomster for å ha på bordene. Jøss, mannen har ikke plukka en kvast til meg siden før bryllupet, men når den kvinnelige sjefen hans kommer til gards, da skal han imponere med to buketter. Jaja, det får vel gå så lenge det kan anses som smisk, så får eg vel begynne å hinte litt oftere til romantikk kanskje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top