Dagen derpå

Festen i går gikk over all forventning, Doc imponerte stort. Maten, været og stemningen var perfekt, tror alle koste seg maks. Oppryddingen gikk relativt greit unna i dag, men det er takket være sjefen og kollegene til Doc, de rydda mye i går. I dag var det stort sett bare å vasking, selv om det kan være tøft nok dagen derpå.

Ellers har vi ikke gjort så mye i dag. Var en tur på Biltema i sta, vi måtte ha litt olje til bilene. Forden tar jo nesten ti liter. Og så kjøpte eg et lite basseng til meg og Tassen, vet ikke om Doc gidder å duppe seg, men eg som stort sett sitter i sola, og ulldotten Tassen må kjøle oss ned litt.

Greit å ha basseng da! Måtte legge en stol over så det ikke blåser bort.

Fikk akkurat blåst det opp og se at det egentlig var litt stort, før det braka løs på himmelen. Rakk så vidt å ta med Tassen inn før himmelen åpna seg, men fordelen er at det nå er skjult bunn i bassenget, og lufta er mye friskere. Og siden har vi sittet inne i sofaen, hvilket var lurt, for nå kommer det mer uvær. Jaggu sitter vi her med et basseng vi ikke får brukt, lyn og torden, og har dratt ut TV… Det beste med dagen i dag? At det ikke er søndag!

One thought on “Dagen derpå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top