En typisk dag på shopping!

Ikke særlig opplagt da eg sto opp i dag, men det kom seg da eg lufta Tassen i morges. Det var 5 grader, og eg gikk selvsagt i shorts, så da bråvåkna eg. Nå er det vanligvis Doc som tar morgenturen med Tassen, men siden han skulle dra litt tidligere i dag gjorde eg det. På jobben var det standard rutine med en kaffe mens eg logga på pc og gjorde klar arbeidsstasjonen min. Dagen ellers gikk unna meget fort.

Hjemme venta rester etter gårsdagens middag, villsvingryte, før eg og leieboeren skulle på en «kjapp» handlerunde. Planen var at vi skulle rett innom Holdbart på Jessheim, hvor de har mye billige varer, for å kjøpe litt diverse kjøtt, og så videre på apoteket for et par ting. Det ble dratt ut litt.

Joda, vi dro innom Holdbart, men det var så lenge siden sist at vi måtte gå gjennom alle hyllene for å se om de hadde fått inn mer spennende. Ble ikke helt den store fangsten der i dag, men noen kupp ble det. Ute i bilen ville leieboeren teste ut TooGoodToGo, så vi kjøpte en forundringspose med rester fra Deli de Luca. Turen gikk over E6, og inn for å hente denne, men det viste seg å være feil Deli. Med halen mellom beina gikk turen tilbake over E6, og inn på neste hvor vi fikk posen.

Akkurat som grensehandel, bare på Kløfta.

Videre gikk turen til Kløfta. Mens eg gikk på apoteket stakk leieboeren på Normal, og siden eg var ferdig først, tross kø på apoteket, møtte eg henne på Normal. Også her gikk det tid. Den ene tingen leieboeren skulle ha ble til flere ting til oss begge, og omsider forvilla vi oss innom Rema etter et par ting Doc etterlyste på mld.

Vel hjemme rydda vi på plass varene, og tenkte vi skulle slappe av ut kvelden. Da hadde Doc andre planer. Han tok med Tassen på kjøretur for å hente noen dekk, sånn at eg skulle få støvsuge i fred. Han mente det var snilt. Joda, på en måte var det jo snilt. Og det var veldig deilig å slenge seg på sofaen til slutt, med ei skål krokanis, peanøtter og karamellsaus, leieboerens tips.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top