Første gang uten..?!?

At eg er en tradisjonsperson er vel ikke noen tvil, eg elsker jo jula og alt som følger med den. Ikke for religion, men for alt det fine som følger denne tida, og så snur jo snart sola. Mye god mat, mye lys og fin pynt. Vi har ikke fjøsnisse, men det skulle ikke forundre om vi hadde en liten saloon nisse, det hadde vel vært koselig?

Hvordan kan man glemme sånt??

For noen år siden var første gang eg ikke gadd se Tre nøtter til Askepott kl 10.55 på NRK julaften, og eg overlevde utrolig nok. Betyr det at eg har blitt voksen? Kanskje ikke, men i år er første gang uten noe form for julekalender! Ikke engang på bloggen har eg klart å planlegge noe. Det kom litt for brått på i år, men det går liksom greit.

I alle år har eg hatt den billigste sjokoladekalenderen, og vært meget fornøyd med det. Aldri vært noe tema med gavekalender. Men vi hadde en figurkalender når eg var liten, altså det var en stor bakgrunn, og noen innpakka figurer. Vi barna hjemme fikk pakke opp en figur for dagen, som vi festa på bilde med kitt, sånn at vi på en måte lagde et bilde til jul. Denne kalenderen hadde vi i flere år, og var like spennende hver gang den ble tatt frem.

Grunnen til at vi ikke har noe i år er som sagt at advent kom litt brått på. Har ikke rukket å kjøpe den billige sjokoladekalenderen enda. Det er ikke noe krise, kan jo alltids kjøpe meg en enda, men er det virkelig nødvendig? Eg har jo dato på tlf, eg ser jo der at vi nærmer oss jul nå, og trenger ikke sjokolade for å telle ned. Nå er det jo likevel overflod av julekalendere på TV, og vi ser på Jul i Blodfjell 2. Hvilken er din favoritt opp gjennom tidene? Her savnes Skomakergata sterkt!

Snap / Insta

6 thoughts on “Første gang uten..?!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top