Julebord i ny kjole!

Reklame |

Det ble sein oppdatering i kveld, men vi sovna på sofaen i sta begge to her. Den følelsen når man er sliten etter gårsdagens julebord og gruer seg til jobb i morgen, for så å oppdage at det bare er lørdag. Ja, for i går var jo det sagnomsuste julebordet som eg har stressa så fælt med å finne kjole til, og slitne er vi uten tvil i dag, for vi hadde det riktig så gøy. Kjolen satt som et skudd, men da eg oppdaga at eg ikke lenger har de svarte penskoene, ble det boots til. Ikke hvilke som helst boots, men de eg gifta meg i, så eg følte meg rett og slett flott.

Klar for fest i ny kjole fra Floyd (ikke spons)

Julebordet var altså vellykka, det var mange fra firma til Doc som møtte opp, og det var lett å bli kjent med denne gjengen. Mye hyggelige mennesker altså, da starta jo kvelden bra. Vi var på Son Spa, et nydelig hotell like utenfor Moss, og fikk der servert en fem retters middag. Først var det samling med velkomstdrinker og en liten appetiser med reker i en form for hvitløksmajones, altså helt nydelig godt.

Doc var jo også klar for fest i ny svart skjorte, den finner du HER.

Da vi satt oss til bords fikk vi servert perfekt stekte kamskjell, etterfulgt av deilig kalvebrisket, hovedretten var lammecarré, og en dessert som eg ikke helt vet hva var, men godt det også. Til middagen var det aldri tomme vinglass, og vi kunne velge Cognac eller Baileys til kaffen. Det var ikke feil det heller nei. Etter middagen kom det en DJ og livna opp hotellet, og i baren kunne vi slukke tørsten med mye godt. Dette var altså en helt topp kveld på alle måter, hyggelige mennesker, god mat, dansbar musikk, og god service av personalet. Da er jo alt tilrettelagt for et vellykka julebord.

(Bilde fra snap) Et søtt armbånd i sølv finner du HER.

Det ble dessverre ikke tatt så mange bilder fra festen. For det første vet eg ikke hva Doc sine kolleger ville synes om å komme på blogg, og for det andre så var vi mest opptatt med å kose oss på festen, noe vi klarte med stil. Det ble til og med linedance! Og det var flere firma som hadde julebord samtidig, så det ble mye folk og god stemning.

2 thoughts on “Julebord i ny kjole!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top