Klar for ferie!!!

I går sovna eg visst fra både blogg og sosiale media, greit utslått. Det hender at eg blir helt vrak noen timer etter medisinering, så i går kveld sovna eg på sofaen i 18 tida, våkna for å legge meg rundt 22, og sov videre til klokka ringte kl 6 i morges. Så om noen lurte, ja, man detter helt i do av å sove så mye, og dagen i dag har vært passe sløv. Hjelper ikke at det er lommert heller. Godt det nærmer seg ferie nå, så vi kan stikke av.

Lommert som pokker, smiler fordi vi er snart på tur!

Så, til denne ferien som varer i tre uker i liten bobil med personbilvekt, hva pakker man egentlig med? Jo, en haug med tynne, lette sommerkjoler, og litt ull i tilfelle kjølige kvelder. Av undertøy ble det et par BH’er og utelukkende stringtruser da de sikkert veier mindre enn disse firkanta bestemortrusene mine, selv om de begynner å bli tynn og utvaska. Og så ellers litt vaskekluter og håndklær må med.

Men så har eg nå et dilemma. Selv om eg har gått ned nesten tre kg nå, må vi fortsatt tenke vekt. Hvilken neglelakk skal eg ta med? DENNE er min ultimate sommerfavoritt, den går til det meste og er fresh. Men eg har også blitt glad i DENNE, selv om den ikke passer til like mye. Hvilken ville du valgt? Jada, alle gram teller!

Ellers går det i mat og fluider. Vi har hamstra i Sverige, også der tenkt på vekt. Kartonger med vin veier mindre enn flasker, og jo sterkere brennevinet er, jo færre flasker. Og da skulle vel alt være klart for ferie om bare få dager. Hvor vi skal? Til Skjåk så klart, countryen der er den beste! Og sånn ellers kommer vi til å la yr bestemme vår vei, vi blir å se der det er sol! Sier ikke god ferie før fredag, for eg satser på det blir flere innlegg før det.

 

Snap / Insta

6 thoughts on “Klar for ferie!!!

  1. På meg ser det ut som om hvis du tok av deg den svarte, så kunne du vært med på den rosa utfordringen 😜 kos dykk på ferie!! 😜👍🏾🐰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top