Jaggu var det bra timing i går da! Eg dro innom det velkjente (i alle fall velbenevnte her) Romerikssenteret etter jobb i går, for som tidligere nevnt måtte eg handle de siste glemte varene. Tok meg god tid, titta litt ekstra for å være sikker, og satte meg så fornøyd i bilen for å kjøre hjem.
Vel hjemme ble eg møtt med et festklart tun. Her sto partytelt, scene og benker klart, og låven var rydda og pynta. I garasjen sto damene med vaskebøttene og siste finpuss, og fra tønna (UDS slow cocker) lukta det nydelig svidd fett.
Doc sto inne og lagde tilbehør til dugnadsmiddagen, så eg rydda på plass varene, tok ut av oppvaskmaskina, for så å gå ut og spise to ventepølser. Det som gjensto nå var vel bare å klargjøre bobilen vår for Nina og Jonny, som skal sove der i helga. Det var egentlig fort gjort.
Middagen nærma seg nå klar, og svigers kom innom også, med seg hadde de ny elefantfot fordi Pål så litt stusselig ut. Doc serverte slow cocked ribbe med eminent tilbehør. Potetbåter, hjemmelaga nydelig coleslaw, og maisstuing med litt purreløk. Vil tro vi alle forspiste oss like mye, så det var helt greit å bare slappe av resten av kvelden. Ja etter eg hadde rydda kjøkkenet da vel og merke.
I dag var eg godt sliten da eg våkna, men måtte innom jobben noen timer. Selv om eg nå er dautrøtt har formen kommet seg så pass at dette skal gå helt fint. Etter jobb skal eg hente ene premien til loddsalget, så er det rett hjem i dusjen. Da skal alt være klart for et realt 50 årslag! Om det nå ikke kommer blogg i morgen (må se an form og stemning) så kommer det i alle fall en ordentlig oppdatering på søndag!
Ha ei riktig trivelig og kjekk 50-års feiring. 🥳🥂🍻🍹🍸🥂🍾🍷🧉🎂🇧🇻🎆🎉🎊
Takker 🤩🤠
Ha en fantastisk fest 😀
Hei..
Gratulerer.
Men når er den store festen vi må melde oss på er?
Tassen med fam
Hvilken fest er det du tenker på? 🤠