Klump i halsen!

Vi kan vel med en gang si det har vært ei veldig fin helg! Da vi kom frem var det unektelig litt skakt på campingområde, men vi fikk da rigga oss til hele gjengen. Eneste utfordringa var vel at vannet ikke rant ned da Doc dusja, men det ordna seg med et kostebrett brukt som nal. Det var et nydelig vær, så vi satt lenge og slappa av utenfor bobilene.

Bare meg og ene kokken Linda som løser verdensproblemer!

Alt av mat var ordna for helga, vi betalte på forhånd, og så fikk vi alle måltider servert. Det var frokoster, lunsjer, og middager, og alt smakte nydelig. Kred til Linda og Geir for topp servering!

Småskummelt å stå på en scene da. Genseren min er strikka med oppskrift fra Superselma, og T-skjorta til Doc fås kjøpt på nettsida deres.

Ut på kvelden fredagen var det dags for at vi skulle på scenen. Må bare si at etter å ha hatt korona nå i en mnd er eg passe frynsete i utgangspunktet, så da det var min tur til å fortelle om hva Superselma gjør for barn, da kom klumpen i halsen, og eg måtte gi ordet tilbake til Doc. Han var jo kjempeflink og prata masse om det. Link til Superselma HER.

Loddsalget gikk som bare det, og på trekningen i går var eg med på scenen igjen. Da gikk det noe bedre, for eg skulle bare trekke lapper. Selv vant vi ikke noe, men det er helt greit, det viktigste er at nå er det noen kreftrammede barn som kan få et løft i en tung hverdag. Det ble en veldig fin sum som garantert kommer godt med, og vi sitter her med klump i halsen av å ha verdens beste venner og familie.

Mary-Ann hadde ansvar for loddsalget, her med gevinstbordet. Ugla hun holder har hun støpt og malt selv! Er så flink vettu!

Hjemveien i dag har vært litt lang, men det går så fint. Tassen er stille og rolig, han elsker jo å være med på tur han, hvilket er veldig bra siden vi også liker oss i bobilen. Nå gleder vi oss til å komme hjem i sofaen, men så spørs det bare om det er plass, for der er leieboeren og mann plutselig tilbake!

 

 

TikTok / Snap / Insta

6 thoughts on “Klump i halsen!

  1. Så flinke dere er, støtter en veldig god sak, og er flotte ambassadører og tiltak skapere for Selma krefsaken🙏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top