Blir vi klar til ferien tro?

Først noen timer på jobb, fortsatt like sliten, men et noe bedre vennskap med kaffeautomaten i dag. Eneste synlige tegn på sløvhet måtte være da vannflaska traff munnbindet. Blitt for godt vant vettu, merker ikke at det er på lenger, men det er vel et godt tegn kanskje.

Enkel sommermat!

Hjemme surra eg i hop en steike lettvint og god middag, orker ikke heavy mat i denne varmen. La to og to skorpeløse brødskiver oppå hverandre, hvor eg hadde hulla ut de øverste. I hullet la eg kjøttkaker. Deretter mekka eg sammen en tomatsaus av pizzasaus, rømmedressing, vårløk og diverse krydder, dette fordelte eg over kjøttkakene, og toppa det hele med revet ost. Sto på 215 grader i 20 min. Snadder!


Etter middag var svigers en liten tur innom, vi har jo ikke akkurat rent ned dørene hos hverandre siste året, så det var veldig koselig. Det ble litt skravling, og vi prata jo litt om dette koronasertifikatet som kom i dag da. Bare å logge inn på helsenorge.no og se på koronainformasjonen der om man har fått pass, men foreløpig gjelder det bare for Norge, for Europa henger litt etter.

Uten hjul har vi jo god margin da!

Ellers kan vi nå meddele at vi nærmer oss målet angående nyttelast og totalvekt på bobilen. Doc har vært meget driftig. Han har kjøpt et campingbord som er lettere enn det gamle, lettere batteri, samt lettmetallfelger. Nå begynner det å dra seg til her. Det blir også strippa ned på antall jakker, toalettsaker og diverse kjøkkenutstyr, så det lover bra for ferien nå. Har uansett over to uker på oss!

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Blir vi klar til ferien tro?

  1. Enkelt og grei middag, behøver ikke bestandig å være mer greier enn det. Enig med at tung mat i varmen er mindre interessant. Tenker dere blir både ferdig og klare til ferien ❤👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top