Å Vestland Vestland!

Du kan tro det var herlig å møte igjen mamma og pappa, og i tillegg var det mer familie der, så det ble så koselig at vi tok pause fra bloggen i går. Dagen starta med at pappa stekte egg og bacon til hele gjengen, så det ble en trivelig fellesfrokost etterfulgt av avslapping i sola. Odda viste sin beste side i går, og Tassen fant seg en sommerflørt. Hunden til Randi og Leif (Lothepus) var ordentlig søt.

Eneste bilde eg tok i Odda.

Ut på dagen rusla vi bort i sentrum en tur, vi måtte handle litt, for vi hadde reist fra det meste. Etterpå ble det enda mer avslapping i sola, akkurat hva vi trengte. Middagen i går bør også nevnes, for det ble hvalbiff med fløtegratinerte poteter, og litt diverse grønt stekt og dynka i fløte. Helt himmelsk altså!

I dag går turen videre, vi skal på en slags minifestival hvor vi skal holde et lite foredrag om Superselma, litt om hva det er og hva de gjør for kreftrammede barn. Er jo unektelig spennende å få være ambassadører for en så fin organisasjon da. Det skal også være loddsalg til inntekt for Superselma, og folk har vært veldig flinke til å stille opp med premier, så det blir moro! Nei nå får eg ta en pause her, så får vi se hvor mye vi rekker å skrive i helga.

 

 

TikTok / Snap / Insta

6 thoughts on “Å Vestland Vestland!

  1. Artig å lese at dere er ambassadører for Superselma. Det er min svigersønn også. Han kjenner Tommy og sykler for Superselma.
    Han kjente til deg og Doc.
    Det er ett flott tiltak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top