Kommer til å bli ødelagt!

Nå er det en mnd siden leieboeren flytta inn, og siden det har hun masa så og si daglig om vi kan dra på trening. Vi har jo gått litt turer innimellom, men det er tydeligvis ikke nok. Med det studie hun tar er det en fordel å holde seg litt i form, men at det skulle gå ut over meg hadde ikke eg tatt med i beregninga. Da hun spurte om å få bo her ei stund, lovde hun at vi knapt nok kom til å merke at hun er her, men det har eg da jaggu fått merka i dag.

Ja det finnes camo tights!

Nå skal det nevnes at Doc har ordna adgangskort hos Nes Styrkeidrettslag, hvilket eg kom i skade for å nevne til leieboeren. Siden har hun mast, og i går ga eg etter og gikk med på å trene i dag. Fysioterapeuten har jo gitt meg noen øvelser for ryggen, og badevekta knekker vel snart hvis eg ikke tar grep. Etter jobb var det derfor bare å kaste seg rundt, løpe opp og ned for å finne noe treningstøy eg ikke har vokst fra. Camo tights er jo helt perfekt, det kamuflerer alt av cellulitter. Finner ikke igjen min på nettet, men HER er en lignende tights. Funker forresten like godt på sofa som på gym.

Vel fremme tenkte vi å starte med romaskin og tredemølle som oppvarming, men oppe hvor dette står var det Zumba (eller hva det heter). Vi ville ikke forstyrre midt i timen, og valgte derfor oppvarming på noen spinningsykler i stedet. Vi begge hater sykling, så det ble ikke lenger enn at vi akkurat ble svett. Så var det videre på alle disse fancy apparatene da, og ikke minst manualene. Eg fikk trent alle muskelgruppene i rygg og skulder, som planlagt, og leieboeren fikk trent det hun skulle trene. Men på dette treningssenteret er det et helt genialt apparat, et apparat som gir deg rumpa til Funkygine!

Klart vi måtte teste det! Eg var først på, og kjente fort at dette funka. Kjente det både i mage, korsrygg, rumpe og lår, og så for meg ei lekker sprettrumpe litt frem i tid. Ble bare avbrutt av latterbrølet til leieboeren da hun fikk øye på meg, det så tydeligvis ikke like bra ut som det føltes. Hun lo og tok flere bilder mens eg holdt på, og da det var hennes tur skjønte eg fort hva hun lo av. Det så virkelig ikke bra ut!

Fantastisk apparat! Mindre fantastisk utøver…

Vel hjemme var vi så stolt og fornøyde med dagens innsats, så vi avslutta like greit dagen med hamburger. Det hadde vi jo fortjent nå, selv om vi kanskje heller burde spise selleri og brokkoli. Vi slår uansett alle som ikke har trent i dag, og det er mer enn godt nok! Så får vi se hvor støl vi er i morgen!

Og helt på tampen, et bilde som egentlig ikke burde komme på blogg….

2 thoughts on “Kommer til å bli ødelagt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top