Liker ikke gass!!!

Enda tidligere i dag, Tassen var klar for tur alt før sju i morges. Både Doc og undertegnede gløtta halvveis i koma bort på klokka før vi ba Tassen legge seg igjen. Det vi ikke tenkte på var at klokka ble stilt i natt, men det ble ikke den indre klokka til Tassen. Han kan man faktisk stille uret etter, har faste tider for alle turer og måltider hver skapte dag, så det blir et slags jetlag før bikkja er riktig innstilt.

Et nydelig vær vi sto opp til i dag, aldri sett Rondane klarere!

Da vi omsider kom oss på føtter satte fyrbøteren Doc i gang peisen før han og Tassen rusla ut, og etterpå lagde Doc frokost. På hytta er det alltid Doc som lager all maten, eg er nemlig livredd gass etter en gang Doc skremte meg. Første gang vi var på den hytta stressa eg med å få fyr på komfyren, da stilte han seg 15 cm bak meg og skreik PANG! for full hals! Eg satte meg ut i snøen med ei øl, og har siden holdt meg langt unna den komfyren.

Det gikk i rydding, pakking og rengjøring i dag, for vi skulle hjem. Vemodig som alltid, med blå himmel, strålende sol og lett frost på bakken. Alltid pent på reisedagen, men litt lenger ned møtte vi tett skodde, og den fulgte oss hele veien ned til svigers. Svigermor hadde nylig bursdag, så nå var det middag og kake hos de, helt topp!

Borte bra, hjemme best, selv om det er kaldt!

Da vi kom hjem litt ut på ettermiddagen var det grisekaldt her, men likevel godt å være hjemme. Fyrbøteren Doc satte i gang ovnen, og ikke lenge etter føltes stua som et krematorium. Det vil si, eg som sitter i ull fra topp til tå holder på å renne bort, mens Doc var så frostig at han krøyp under dyna. Nå er ankelen min så pass bra at eg klarer gå med sko, så da satser vi på ei forrykende god uke her! Ønsker dere alle ei god uke!

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top