Livredd bikkje, men god mat!

Det ble en meget trivelig aften i går ja, med helt nydelig pizza, noen skikkelig gode drinker, og meget hyggelig selskap. I dag ble det ikke lange tida før vi rusla videre, men vi takka pent for oss, og fikk veibeskrivelse til nærmeste gassbytte.

Med full gassflaske kunne dagens etappe starte. Vi har i flere dager snakka om noe vi gjorde i fjor, som vi likte veldig godt, så nå var det tid for gjentakelse. Ferden gikk til Lom, vi skulle ha rømmegraut på Brimi fjellstugu.

Er jo fint på fjellet også da.

Det fine nå var at vi har jo bobil, og fikk plass på bobilparkeringen her, så vi kan endelig stå over natta. Da var det bare å parkere og lande litt ute i sola, og så gikk vi ned til seteren. Det ble selvsagt rømmegraut med spekemat og saft, og det fine her er at alt er laga i nærområde, det meste fra egen seter. Nydelig godt og flott utsikt!

Etter mat ble vi så stinn at vi tok med Tassen og gikk oss en tur, det var nok noe vi alle trengte nå. Det var jo litt spennende faktisk, for vi er jo på en seter, og her går det både smale og storfe laus, noe Tassen er mindre begeistra for.

Ikke nok med storfe og smale, bruer er også ganske så skumle…

Han gikk i kappgang forbi kyrne, og tok deretter en stor halvsirkel forbi sauene, med stramt bånd. Da vi var forbi var alt greit, og turen tilbake gikk noe bedre da alle hadde flytta på seg. Og akkurat nå ligger han og drømmer om hvor tøff han tror han er.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

One thought on “Livredd bikkje, men god mat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top