Luke 20; Spm&svar

I dag dropper vi kalenderen, for eg er for lat til noe jålerier. Tenker restene av gårsdagens sminke får gjøre nytten mens vi går gjennom månedens spørsmål og svar.

Hva har du kjøpt til Doc i julegave?

Vi kjøper ikke gaver til hverandre, vi pleier heller å finne på noe moro sammen. Dessuten, om eg hadde kjøpt kunne eg jo ikke skrevet det her, for vi har denne bloggen sammen vettu.

Dette var «julegaven» sist jul, en tur på skytebana med blant annet .46 S&W, og middag på Ralphs Barbeque.

Når hadde dere sex sist?

Sliter med å forstå hvorfor dette er så spennende, er det for å sammenligne om du har oftere eller sjeldnere sex enn oss? Må nok drepe gleden og holde denne dele privat.

Har dere fått kloa i PlayStation 5?

Nei, ser ikke helt hysteriet rundt det der. Doc har vel en PS2 på hytta, men han har ikke rørt den på mange år. Siste TV-spill eg hadde var Amiga 600, om du ikke har hørt om det er du muligens for ung.

Får vi se dere på TV i 2021?

Tja, det går vel noen repriser kanskje, men vi har ikke spilt inn noe nytt nei. Corona har ødelagt mye for våre prosjekter, vi må rett og slett bare se an hvordan det går i 2021.

Ditt favorittundertøy nå som du skal bli feminin?

Tja, ingenting slår den utvaska turkise trusa mi, og BHen hvor blonden har falt av. Kjører selvsagt komfort siden ingen likevel skal se det.

Blir det østlandsjul eller våt jul på dere?

Vel, om dette er forsøk på sarkasme er du nok på villspor, for det er jaggu meldt bedre vær på Vestlandet. Men samme hvilket vær det blir, julaften tilbringes uansett innendørs.

Hadde du link til tingene i kalenderen?

Fått noen spørsmål om de forskjellige produktene eg har brukt i femikalenderen, så eg samler de mest populære som eg likte selv. Det eg bruker mot tarmgass HER. Brynfargen min HER. Ansiktsmaska HER. Billig Aloe Vera til hårkur (50/50 vann og Aloe Vera i sprayflaske) HER. Fotmaske HER.

Er typen din med i rednex?

Om du mener Doc, så ja, vi var begge med i de tre første sesongene. Du kjenner sikkert ikke meg igjen, for bikinien ble for liten så fort eg og Doc gifta oss.

Jepp, dette er faktisk meg under innspilling av første sesong. Det var tider det, før forbrenninga ga opp…

Hva blir Doc utredet for?

Det er akkurat det vi selv også lurer litt på nå da, en utredning er for å finne ut hva som er i veien. Han er mye sliten og har en del smerter, så det kan minne om ME eller noe sånt.

Planer for 2021?

Overhode ingen ting. Vi er veldig spente på hvordan dette året blir, for selv om vaksina er på vei er det foreløpig ikke nok til mer enn ca halvparten av de i risikogruppa. Om ting åpner igjen blir det festivaler og camping, muligens en utenlandsreise eller to. Vi må rett og slett bare vente og se. Ellers tenker vi å pusse opp litt her, aldri feil med noen fornyelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top