Når Doc nekter å pynte seg…

Tja hva skal man si da? Doc mente det var tull å pynte oss for å være hjemme. Men altså, det er han som klager på at denne HER er så stygg og totalt usexy. Dette var jo ment som et avbrekk fra denne inngrodde pandemistilen, for å piffe opp litt. Men nei, det var bare å glemme.

Greit! Da får en finne noe annet å drive tida med da. Spurte på snap etter litt inspirasjon til noe å fordrive tida med, og svarene var så pass ensformig at de trygt kan deles i tre kategorier. Håndarbeid, drikking og tv/film/serier. Nå har det seg sånn at vi pleier ikke sitte å drikke bare på måfå, det må gjerne være en fest eller bedre grunn enn bare helg for å sitte oss til å drikke.

Det verste er at eg faktisk er litt flink!

Håndarbeid har eg null tålmodighet for, prøvde meg på geriljabroderi tidligere da. Det gikk så som så, lagde et skilt for at Doc skulle huske alarmen, da det var ferdig hadde han lært å huske den. Broderte også gamlevogna med en tidig tekst, da det var ferdig kresja Doc liften i vogna så den ble kondemnert. Og så et skilt til gangen med teksten «Stig på, dagen er likevel ødelagt». Da det var ferdig hadde vi plutselig en pandemi og besøksforbud…

Be jo pent i det minste…

Nei det er nok ikke meningen eg skal drive håndarbeid. Da gjenstår denne titteboksen som vi forøvrig er møkk lei av. Men så plutselig tikka det inn en snap som inspirerte litt, hva med puslespill da? Nå har vi riktignok et med 1000 biter som har lagt uåpna i snart seks år. Dattera til Doc gav oss det i bryllupet, og målet var at om vi klarte det uten å krangle kom vi til å overvinne alt. Det burde være forklaring nok på hvorfor det fortsatt er uåpna. Vi tør ikke.

Tja, hvordan tror du dette går da?

Men! Nå er tida inne, i morgen skal eg åpne puslespillet og gi det et forsøk, for nå går vi både på veggen og på hverandre her. Vi har for mye tid, og kan like gjerne ta denne utfordringen. Er eg heldig holder han seg i garasjen i hele morgen, og da vil dette gå smertefritt. Men nå tar eg først kvelden og sover litt på det for sikkerhetsskyld.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top