På bedringens vei

Våkna i morges med ganske lik form som den eg la meg med i går, ergo var det ikke aktuelt å gå ut og starte bilen. Ga beskjed til sjefen at eg fortsatt var uggen, og fikk «God bedring» tilbake. Gikk tilbake til senga og tulla meg inn igjen i dyna, men fikk ikke bli lenge. Tassen hadde hørt meg, og øyna sjansen til å komme opp og få meg på beina.

Er jo unektelig litt bleik om nebbet her eg sitter med vannglasset mitt, men det kommer seg!

Målte tempen til litt over normalen og tok meg en god lang dusj. Følte meg nesten som rikfolk der eg sto, og dusja i over et kvarter i dag, men det kan man jaggu koste på seg når man ikke er i form!

Utover dagen kom eg meg så pass at eg faktisk fikk gjort noe fornuftig. Vi har jo en bortskjemt Tass her, og han får lov å gå i sofaen, hvilket betyr at nå på vinterstid er sofaen full av saltflekker. Den trengte en real vask, så eg skrubba den med grønnsåpe til den så ny ut igjen. Etterpå vaska eg kjøkkenet, hvilket egentlig var bortkasta da eg like etter steikte bacon.

Middagen ble tomatsuppe med makaroni, First Price sådan. Den er meget god som base om man tilsetter chili, hvitløk (ikke si det til Doc, han påstår han hater hvitløk), sprøstekt bacon, litt melk og to sneier Jarlsberg. Etter middagen datt vi begge i do her. Doc var sliten etter jobb, og eg var egentlig bare i rævva form. Men nå føler eg meg ikke direkte sjuk lenger, bare hodepine, så planen er å dra på jobb i morgen, men tar en test for sikkerhets skyld.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “På bedringens vei

  1. Hehehe dette med hunder altså… nå jeg beveger øyelokka om morgenen kommer Leia viftende med halen rett opp og er klar for morgenen…. så av og til holder jeg rett og slett pusten bare for å ligge ett minutt ekstra… Neida! leia er flink og har en tidsinnstilt klokke liksom… Det er godt å bli dradd opp av senga, men ikke om man ikke er i form da…

    God bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top