Kort oppdatering

Det har skjedd fantastisk lite her i dag. Vi har begge lagt på sofaen som noen surdeiger. Som du forhåpentligvis skjønner nå kom eg meg ikke på jobb i dag heller, for denne skallebanken styrer fortsatt. Har vel vært innom alle symptomene til korona denne uka, men alle testene vi har tatt sier vi ikke har det, så da er det vel noe annet som går da.

Det har gått mye i glaning på skjerm i dag ja.

Det eg har minner om influensa, med verk i alle ledd og hode, av og på med litt feber, og tjukk i halsen. Men eg har ikke hosta, og er ikke snørrete da. Satser på det går over snart.

Eneste vi har gjort i dag er at Doc har lagd mat, og både eg og Doc har spist mat. Jo, vi har spist godteri også, naturligvis, det hører jo med når man ikke er i form. Og som alle andre kvelder denne uka, formen har kommet seg noe, men om det holder til i morgen tidlig, det gjenstår å se. Om eg fortsatt da har så vondt i hode bør eg vel kontakte fagfolk, for det er nok ikke helt bra å ha skallebank så lenge.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Kort oppdatering

  1. God bedring! Se på det positive, hvis du har skikkelig skallebank så må det jo betyr at du har noe i skallen som kan verke. Er ikke alke som har det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top