Blogg måtte vike for sykdom

Som mange skjønte så orka eg ikke blogge i går fordi eg ikke var i form. Det starta med skallebank på jobben, og ble bare verre utover dagen. Da eg kom hjem begynte det å klø i halsen, og utover kvelden kom feberen snikende. Da dette hørtes ut som oppskrifta på det velkjente viruset korona, bestemte eg meg for å finne frem det mest kjente kjemisettet siste året, nemlig hurtigtesten.

Trenger ikke pledd når eg har pels!

For sikkerhets skyld dytta eg pinnen først så langt bak i halsen at eg brakk meg, for deretter å skrape ut litt hjernemasse fra hvert av neseborene. Dette vesle arket i testbrikka ble så skjoldete at eg ikke helt klarte å tyde om det var én eller to streker, men siden vi ikke får gratis hjemmetester i Ullensaker, lot deg det være. Holdt meg jo uansett hjemme ut kvelden.

Tassen må drite selv om menneske hans er syk.

Formen var slettes ikke bedre i morges, heller verre. Halsen var nå tjukk, litt feber og skallen banka fortsatt, så eg tok en ny test. Denne var heldigvis tydelig negativ, men eg holdt meg likevel hjemme fra jobb også i dag. Det er ikke bare korona som gir feber og sykdom vettu. Føler meg egentlig som et vrak her eg ligger, for eneste hintet eg har fått av frisk luft etter jobb i går har vært noen korte turer med Tassen. Men vi krysser fingre for rask bedring!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

12 thoughts on “Blogg måtte vike for sykdom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top