På ville veier?

Man kan kjenne at Subaruen har puls, men det føltes også som at den er i ferd med å ebbe ut. Eg måtte ta Subaruen til jobb i dag, og det er ikke helt det samme som å kjøre Ford. Mulig eg er bortskjemt på bil, men eg liker Forden best. Den hadde Doc i dag, for han skulle gjøre alt klart til ferien.

Norge på sitt beste!

Da eg kom hjem i dag var vogna kobla på, Tassen var utålmodig, og Doc like så. Men eg måtte ha en pust i bakken med surmelk og kavring, for formen har ikke vært bra siste dagene. Denne varmen er jo ikke helt bra for crohnsen, men det skal pokker ikke få ødelegge ferien.

Doc og Tass er klare!

Vi kom oss greit avgårde, og første stopp ble på Kløfta alt, vi måtte ha forsyninger. Med bilen fylt opp med iste og chips kjørte vi videre til Gol, hvor vegvesenet sto og vinka inn absolutt alle med henger. Bare sånn for å ha sagt det, sørg for å ha alle papirer og gyldig førerkort, for det blir mange kontroller denne sommeren.

Vi gikk klar, Doc har jo lappen på denne ekvipasjen, og vi kunne svinge innom Biltema for litt mer utstyr til veien videre. Det ble Hardangervidda i dag, sånn for å få litt variasjon. Fortsatt mye snø og telehiv der, trodde vi hadde ommøblert hele vogna, og Tassen ble utålmodig igjen. Litt fascinerende å ikke se en eneste tysk bobil på veien i dag da.

Tassen trives best i buret

Nå har vi parkert i Kinsarvik, meget fin plass vil eg påstå. Men veien inn hit var verre enn veien på Radøy, her er det til og med varselskilt «Beware of local traffic”. Sist eg var her var når muttern og fattern hadde båt, og leieboeren hadde sommerjobb på Kinsarvik Brygge. Artig å se stedet igjen da, dette er jo Norge på sitt beste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top