Mat

Skuffelsen skinte nok gjennom

Mye mer opplagt i dag gitt, hvilket førte til litt mindre kaffe på morgenen. Arbeidsmengden har tatt seg kraftig opp etter jula, så vi blir ikke arbeidsledige der med det første. Er jo flott det, da går dagen fort, og man blir sliten med god grunn. Og forresten, bota fra i går har eg selvsagt sendt klage på i dag, så får vi se da etter fire ukers behandlingstid.

Noe skikkelig godt ja, akkurat ja…

Doc, som ofte er først hjemme, sendte mld og spurte når eg kom hjem i dag, så eg regna med at han sto for middagen. Må si det er luksus å ha en mann som sørger for at maten står klar når eg kommer inn døra. Da eg kom hjem sa han at han hadde laga noe skikkelig godt, og det lukta ikke ille, så eg reiv av meg jakke og skjerf med høy forventning.

Skuffelsen var til å ta og føle på da eg kom inn på kjøkkenet og fikk se noen bleike nytrekte pølser. Saken er at eg kan jo ikke klage heller, for da er det ikke sikkert han gidder lage mat så ofte. Likevel tror eg skuffelsen skinte gjennom den påtatte entusiasmen eg prøvde å vise. Smakte jo ikke vondt, men hadde forventa mer. Uansett hadde han kjøpt donutts til dessert da.

Ellers sleit eg med å gjennomføre lang tur med Tassen i dag da. Det blåser så kraftig at det var tungt å gå, og til og med Tassen ville hjem igjen. Han har aldri vært så rask til å snuse og pisse før. Resten av ettermiddagen har eg stort sett sovet på sofaen, egentlig litt merkelig siden eg var så opplagt, og ikke akkurat spiste tung middag. Men men, da fer eg spent på når eg sovner i kveld da.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top