Skulle jo ha hvite uker nå!

Det har vært en meget lat dag i hjemmet. Leieboeren og gemalen forsvant ut døra i morges etter å ha lufta Tassen, og Tassen kom løpende opp og vekka oss. Det vil si, han hoppa galant over meg og rett bort til Doc. Nå fikk Doc samme morgenkyss som eg pleier få, litt biting i nesa og massasje med spisse poter. Nytta ikke å bli liggende, så vi sto opp og lagde oss omelett med masse godt i. Pølser, purre, paprika og ost. Nydelig!

Grunnen til at leieboer og gemal er her denne uka er fordi nevøen min er på Norway cup. Som mange har lest tidligere er jo leieboeren søstra mi, hun bodde her da hun studerte, og navnet leieboeren har egentlig bare fulgt henne videre. Ja, det er altså yngste ungdommen hennes som spiller fotball i disse dager, og det ser ut til å gå bra med gjengen. Det er selvsagt Radøy FK vi heier på!

Skål da!

Ellers har eg vært på shopping i dag da. Jepp, eg var på senteret på Jessheim en tur faktisk, for der var det to apotek som eg hadde glemt å sjekke. Denne hostesafta med lang leveringstid skulle ikke være enkel å få tak i, men etter å ha trekt kølapp på begge apotekene fikk eg omsider anskaffet meg dette vidunderet Solvipect comp. Og gjett hva; det hjelper! Men eg må ta det morgen, middag og kveld, og kan ikke kjøre bil på åtte timer. Når skal eg kjøre da?

Til middag kom leieboer og gemal tilbake, og vi nøt et bedre måltid med bayonneskinke, fløtepoteter, tomatsaus og bitte litt grønt, før de reiste inn igjen til neste kamp. Doc, Tassen og eg lå igjen på sofaen og fullførte en åpna pose chips, noen pinup og litt druer. En helt grei og lat dag.

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Skulle jo ha hvite uker nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top