Torden, karbo, og hardt skadd!

Eg gir opp! Nå gjør Doc virkelig alt han kan for å få meg opp av senga, selv om han skal like tidlig på jobb og ikke hører vekkerklokka mi slumre. I dag våkna eg av et torden verre enn norrøn mytologi noen sinne har opplevd. Det var Doc som trampa opp trappa, sint som en lemen, for han fant ikke bilnøkkelen når han skulle dra. Siden eg hadde brukt Subaruen i går måtte eg bare pent stå opp og bidra i leitingen. Gjett hvor den lå! I gangen sammen med lommeboka hans, der det alltid ligger…


Vel vel, da var eg oppe da, bare å få på meg fillene, trøkke i meg en sånn HER, og lufte bikkja før eg selv dro på jobb. Der gikk dagen stort sett greit, selv om sekundene nok kunne flytta seg fortere. Videre gikk turen innom butikken, de har tilbud på Pepsi max, hvilket er den beste leskedrikken. Det går ikke meg hus forbi, så eg tok med vogn for å få med meg alt. Selv med to 8 pk ble det igjen mye plass i vogna, så eg tok nå en runde.

Balansert kosthold!

Kan vel bare si det sånn at eg gikk på en real smell. Det var ikke bare max’en som var på tilbud der vettu. Kvitteringen inneholdt også 8 poser chips og 4 plater sjokolade, pluss mye kjøtt og fisk. Selv synes eg det ble bra balansert, det gjenstår bare å klare å rasjonere det riktig utover så eg fortsatt har plass til stilongs under arbeidsbuksa.

Er da uskyldig denne vel?

Ellers kan eg meddele at eg kunne blitt hardt skadd på bensinstasjonen på vei hjem. Eg stoppa for å gi Forden litt suppe, og da eg sto der rulla en hybrid opp på andre sida av pumpa. Vedkommende som sto der stirra så hardt på meg at hvis blikk kunne drepe hadde nok eg havna på akutten. Det var først da eg var ferdig å fylle at eg skjønte hvorfor. Doc lagde nemlig dekaler for en stund siden, med en hund som pisser på mdg, må ha vært den som gjorde utslaget. 

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top