Vår valentinsdag ❤️

Hvor mange har hatt ei sukkersøt romlemantisk feiring av kjærligheten i dag da? Noen single som har gjort noe spesielt ut av dagen? Kanskje du har feira bikkja eller katten som du er glad i? Uansett hvem du er glad i, eller om du er aleine, husk å ta vare på deg selv, spis is eller godteri, sett litt pris på deg selv og kos deg, det er du verdt uansett!

Tattoo’ene vi tok i halvfylla på bryllupsreise i Texas må være det mest romantiske vi har gjort.

Her i gården har det ikke vært det store opplegget, vi er nok ikke de mest romantiske i utgangspunktet. Doc lagde pasta med kjøttdeig og saus til middag, hvilket gikk på høykant, fordi alt han lager er godt. Eg har jo fått låne armkroken litt da, og Tassen har fått litt ekstra kos selvsagt, men sånn ellers er vi jo glad i hverandre hele året vi.

Har du en partner som ser på deg sånn som Doc ser på meg på festival, da er du lykkelig da!

Vi trenger ikke en egen dag for å gå på date, hvor det likevel er stappfullt over alt. Nei, vi går ut når det passer oss vi. Samme med roser, sjokolade og gaver. Det vil si, Doc har fått beskjed om å aldri kjøpe blomster, for her dauer de så fort at det ville vært nærmest respektløst av meg. Sjokolade spiser vi i helgene, og gaver gir vi på bursdagene.

Om eg likevel skulle være litt romantisk i dag; Doc, om du faktisk har klikka deg inn og gidda å lese helt ned hit, vit at eg fortsatt er utrolig glad i deg etter snart åtte år sammen. Jo, det er eg uansett om du har lest eller ikke da selvsagt. Vi har funnet på mye rart sammen, opplevd mye moro, og jaggu tenker eg vi fortsetter med det. Snart vår, og bobilen står klar til å rulle oss videre på nye sprell! Elsker deg min unge eldre gubbe!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Vår valentinsdag ❤️

  1. Å skrive dette innlegget var da svært romantisk ♥️

    Jeg og min kjære ble faktisk kjærester på valentinsdagen, uten at det egentlig var annet enn tilfeldig at det ble på den datoen. Ingen av oss hadde noe voldsomt forhold til å feire den, så det var bare litt artig, kom vi på noen dager etter. Men så har det jo blitt til at vi feirer det da, sånn i årene etter. Alltid kjekt å ha et påskudd for å sette av helt spesiell tid til hverandre, oppi et ellers travelt liv.
    Kose seg til hverdags og fest er nok ellers oppskriften som er sikrest ja.
    Mvh
    A ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top