Klarte å lure Doc!

Det var noe eg ikke kunne nevne på bloggen i går i frykt for at Doc skulle finne det ut. Da eg handla i går kjøpte eg nemlig smågodt, hvilket eg måtte gjemme. Lata som eg kun hadde kjøpt chips og Maoam til helga, for Doc klarer ikke alltid å styre sin begeistring. Ganske så riktig åt han opp halve Maoam’en i går, så denne posen hadde garantert røket om han hadde visst om den. Kan nevne det nå siden eg fant den frem i sta, og kommer tilbake til denne godteskåla litt lenger ned.

En litt roligere og mer akseptert måte å «gi faen» på. La helga starte!

Eg var ved godt mot da eg sto opp i morges for å dra på jobb. Selv om ryggen ikke er helt god er i det minste viljen og motivasjonen tilbake, og eg orker mer nå. Deilig når man har så god driv at dagen bare flyr, og før man rekker si vin og strikkepinner er det tid for å stemple ut igjen. Dro rett hjem i dag, ja, det var liksom halve grunnen til at eg handla i går da. Bytta raskt ut arbeidsklærne i en stor god kjole lignende DENNE, (favorittplagg!), og slang meg med rennefart ned i en godstol.

Doc hadde fiksa Subaruen i dag, og nå sto han for dagens vomfyll, hvilket bestod av moussaka og nystekte baguetter. En riktig så god klassiker til fredagen der, mangla liksom bare kinakål og Thousand Island. Etterpå fant eg frem vin og strikketøy, og denne nevnte godteskåla. Det var to rimelig svære øyne som var retta mot meg (eller fire om vi regner med Tassen) da eg kom inn i stua med alt det smågodtet «hvor kom det fra??». Han gliste lurt da eg forklarte saken, og gjorde et kontrollert byks ned i skåla.

Ja, eg nevnte godstolen lenger oppe, du leste helt riktig. Eg har funnet ut at ryggen ikke blir noe bedre av at eg ligger som en bolledeig i sofaen, men da eg forflytta meg til stolen i går ble det faktisk bedre. Da blir det stolen ei stund fremover, kanskje det ikke er mer som skal til? Vel vel, helga har senka seg, Otto er småsur, vinen er frisk, og pinnene klirrer flittig. Kos dere så mye dere klarer, og nyt helga, det skal i alle fall vi! God helg!

 

Snap/Insta

2 thoughts on “Klarte å lure Doc!

  1. Godteskåler må aldri stå framme 😂De er til for å innhaleres 🤪Blir ikke gamle her i huset, og Hr Frodith er ikke verdt ….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top