Gapahuk i senga!

Vi har ei dobbeldyne som er ganske stor, og Doc klarer å legge seg midt under denne hver kveld. Eg må alltid spørre om å få litt er dyne, og det får eg jo som oftest. Men så fort Doc skal strekke seg mot nattbordet for enten å nå tlf eller fjernkontroll, eller for å slukke lyset, drar han med seg hele dyna. Eg må igjen spørre om å få litt mer dyne. 

Ut på natta hender det at han er aktiv, vrir seg og snur seg. Ja det kan til tider se ut som han danser Riverdance under der, noen ganger krøller han dyna sammen og holder rundt den med armer og bein. Av og til tar han bare tak og kaster seg rundt, så eg får store problemer med å holde igjen denne fordømte dyna. 

Nærmest hver natt våkner eg av at eg er kald på enten ene sida, fremme eller bak. Eg må kjempe med nebb og klør for å få rundt meg denne dyna, for Doc skal jo helst ha minusgrader på soverommet. Sånn sett kan eg jo for såvidt skjønne hvorfor han i søvne gjør krav på hele dyna hver natt, for den er ganske god. 

På morgenen er eg derfor grisetrøtt og våkner ikke alltid av vekkerklokka mi, den slumrer gjerne to-tre-åtte ganger før eg får øyner. Om Doc da våkner tar han tak i dyna og ruller seg rundt, som en alligator som ruller byttet sitt i vannet, og gir meg et spark eller en albue i sida. Joda eg våkner da, og selvsagt med bare bittelitt dyne oppå meg. 

Det er altså sjelden eg har dyne over hele meg, som oftest er det bare litt oppå og på ene sida. Litt som gapahukprinsippet. Er jo hyggelig med gapahuk, for eg trives ute i naturen, men eg vil ikke ha det i senga mi.  

 

Bilde er stjelt av Wild Hog Rebels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#gapahuk #seng #søvn #aktiv #dyne #dobbeldyne #redneck #norskerednecks #docogdask 

18 thoughts on “Gapahuk i senga!

  1. Oi oi…. dette hørtes veldig kjent ut 😀 Hatt sånne nattlige dyne krangler her i huset også. Jeg ble så lei til slutt, at mannen fikk den pokkers dobbel dyna for seg selv. Og jeg fikset meg med en egen dyne. Du får gjøre det samme du også ;-D Så pass at du ikke fryser i hjel 🙂

  2. Får ha dobbeltdyna for meg selv jeg for den er for varm for christian😄 så da har han en vanlig en og jeg dobbrl🤗 skjønner deg godt at du kan bli litt kald assa😄

  3. Hehehehe ja.. kjenner igjen det ja. Sambo likandes. Derfor gikk jeg over til EGEN Dyna 😁😁. Så.. slapp jeg o slåss med han om den dyna 😁😁😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top