Får ikke ha noe i fred!!!

Eg hadde litt startvansker i morges, det vil si, det har vart ei stund. Siste to ukene har det vært en svak murring i leddene. Denne uka har det blitt verre, og i morges klarte eg faktisk ikke stå opp fordi knær og hofter verkte noe grusomt. Et par timer på puten seinere begynte eg å bli kritisk pissetrengt. Tok sin tid ned trappene, særlig med Tassen på armen, men eg rakk i det minste skåla uten at det gikk gale, og heldigvis dusja eg i går kveld, så det var bare å tre på meg noen filler og sluke en sånn HER.

Ble liggende på sofaen til det var på tide å starte på middagen. Leieboeren kom først hjem, Doc kom hjem like etter, og da spiste vi bayonneskinke og potetstappe med gulrøtter i, og tomatsaus over. Nydelig! Og eg gikk tilbake til mitt balanserte liv, helt i vater på sofaen, mens Doc gikk ut for å rydde og vaske bobilen. Planen er en liten tur i helga om eg kommer meg, og joda, leddene mine kom seg jo litt etter en tur med Tassen.

Cheer up! Bare å kaste seg rundt!

Tenkte det var greit å ta en titt i bobilen selv, for å se hva eg eventuelt trengte ta med. Da eg gikk ut var det museskit over alt! I sofa, seng, skap, skuffer, gulv, til og med på badet! Og Doc hadde vaska bare en halvtime før!! Pokkers hersens begredelige gudsforlatte skapninger, de tar seg til rette over alt, vi får ikke ha noe i fred! Ja, eg ble så forbanna at eg trossa alt av leddsmerter og gikk i gang med vasking!

Doc skulle være grei å ta seg av all klargjøring fordi eg hadde så vondt, og nå måtte alt tas på nytt. I tillegg måtte det vaskes i skap og skuffer, og senga måtte byttes på. Doc hadde jo satt på ovnen da han holdt på tidligere, og det er nok derfor musa var sneket seg inn så fort. Nå begynte det å bli seint, og vi måtte skynde oss. Eg bytta på senga og gjorde rein sofaen, mens Doc gikk over alt det andre med antibac.

Mens vi gikk på med nebb og klør, med trumaen på fullt, så har det rett og slett løsna opp det meste av leddsmerter her. Det sies jo at ikke noe er så vondt at det ikke er godt for noe, så kanskje museskiten var bra for leddsmertene? Ikke vet eg, men nå blir det i alle fall tur i klinisk rein bobil, med tre musefeller strategisk plassert!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Får ikke ha noe i fred!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top