Jobbjakt

Hallo folkens!

En litt merkelig sammen skrudd bygding er på jobb jakt. Han sinker seg sakt ut fra skogen ser seg nervøst til alle kanter før han går to skritt ut på noe som kan ligne på en sti, men den er svart og hard og rar å gå på der han våger seg lengre og lengre vekk fra skogen i sine nye Bjørkeneversko. Det har allerede blitt høst og det mørkner fortere og fortere der han sakte sniker seg frem, og prøver å venne seg til masse nye lyder og lukter. Det er også noen høye grenløse busker langs denne stien, med noe som ser ut som stjerner i toppen. 

Han blir tøffere og tøffere i den nye verden han er på vei til, akkurat mens har går der sulten og tørst åpenbarer det seg en masse lys og kjøretøyer som rett og slett går av seg selv. Han blir livende redd og tenker han vil løpe tilbake til den trygge lille bygda si der langt inne i skogen, men sulten og tørsten roper at han må komme seg videre og ned til alle disse lysa og støyen der fremme, for det har han hørt det skal være mulig å få seg jobb som det til og med skal være mulig å få penger for. Noe som de eldre i skogs bygda hans langt der inne i skogen hadde kalt noe sånt som lønn heller noe. 

Som den bygde karen han et så er?n en meget praktisk kar som gjør det meste, og kan faktisk læres til mye rart. Ja faktisk mye mere lett lært en en gjennomsnittlig  hund, har han hørt de eldre i skogen sagt. Nå har ikke jeg hørt fra han på ei stund, men skulle du vite om en passende jobb for han så ta kontakt med Doc, så tenker jeg og håper att det ordner seg for en sulten og tørst bygde kar. 

På forhånd takk 👍🤠

 

Ny blogg:

docogdask.no

Doc og Dask på fb

8 thoughts on “Jobbjakt

  1. Det var skikkelig bra:)) herlig innlegg<3 da vet jeg hvem som kan hjelpe meg når den tid kommer når søknad skal skrives;)) Jeg vet dessverre ikke om noe... Ønsker Doc masse lykke til<3 Håper det ordner seg veldig raskt for fine folk:))

  2. Morn! Kan hende Hey?di på Frogner/Sørum har noe? Her er det produksjon av mørtel, lager, plukking og truck-kjøring og ingen bomstasjoner å se i nærheten heller😎 Du kan jo sjekke ut her??

  3. Flere som er i den “myra” ja.
    Han kan jo kanskje kontakte Adecco, de har jo mye rart, som også kan passe for forskremte bygdekara uttafor komfortsona

  4. Mase funker har jeg merka når det kommer til vikarbyrå. Av dem jeg har registrert meg hos er det bare Adecco som virker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top