Doc er igang igjen!

Reklame | MDP

Som mange vet har jo Doc drevet mye med foliering og profilering, og han har i det siste fortsatt med dette på hobbybasis. Men for ei stund siden røk plotteren, ja altså maskina som kutter disse trykkene, og alt ble satt på vent ei stund. Vi har søkt og leita over alt etter den delen som er ødelagt, men totalt uten hell. 

Doc følger spent med…

For noen dager siden kom Doc over en butikk på Skarnes som hadde nye maskiner stående, MDP Supplies. Først titta vi jo litt på nettsidene deres, og det var det jo et enormt utvalg i både maskiner og utstyr, og i folie og klær, samt ting å trykke på. Vi bestemte oss for å ta turen bort og titte litt sist lørdag, og jaggu ble vi positivt overraska. 

Butikken hadde jo nesten like stort utvalg som nettbutikken, her var det mye spennende. Selvsagt kjøpte vi både ny maskin, folie i mange farger, og klær og ting å trykke på, og litt utstyr. Det var veldig lettvint å finne så mye på en plass, og det å kunne se det i en butikk og ikke bare på en skjerm, gjør det enklere å sikre kvaliteten. Servicen og kunnskapen der er helt topp, og prisene er det heller ikke noe å si på, vi ble sjokkerte over hvor mye vi fikk for pengene! 

Vi har nå fått montert maskiner og utstyr, og ny skrivepult kan du lese om HER. Så nå har Doc fått testet både program og maskin, og det var så bra kvalitet at det endte med at han alt har fått oppdrag å trykke arbeidstøy for bedriften han selv jobber i. Det er lett å lære programmet, folien sitter bra, og fargene er klare og fine. Vi har faktisk ingen ting å utsette på verken butikken MDP Supplies eller på kvaliteten, vi er storfornøyde så Doc sitter og trykker hele dagen nå!

Første oppdrag 

Med denne utstyrspakken vi valgte kan du f.eks lage morsomme klær til utdrikkingslag, trykke proffe arbeidsklær, lage diverse julegaver, morsomme merker til bilen, og ellers mye fornuftig og moro. De selger også folie til skap og møbler, så om du er lei av kjøkkeninnredningen er det ikke så vanskelig å fikse det. Butikken til MDP Supplies ligger på Disenåvegen 11, 2100 Skarnes og nettbutikken kan du besøke HER. Vi kommer garantert til å handle folie og utstyr derifra heretter. 

Og så klart, premie til Halloween er lag med utstyr fra MDP

MDP Supplies

Instagram 

Facebook

Snap

12 thoughts on “Doc er igang igjen!

  1. Så fint da…og det er jo gøy å lage sånne ting da…Skulle hatt en sånn stor folie til bobilen med trykk av hundene eller et naturbilde….men det blir vel rådyrt….Men du får legge ut litt priser og eksempler på hva han kan lage så kan dere selge litt….:-)

  2. Toini: Da dette bare er på hobbybasis kommer vi ikke til å legge ut noen priser. Og det er bare en kutter/plotter vi har, så vi printer ikke bilder nå.. Men ta gjerne kontakt på vår fb side Doc og Dask, så kan Doc selv svare deg der 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top