Bursdag i går, kaos i dag!

Herlighet så koselig det ble på middagen i går da. Siden vi hadde litt ekstra tid før vi skulle møtes tok vi en liten svingom innom noen butikker for å kjøpe gave til Tonje, som seg hør og bør når hun ble 30! I stedet for et kjedelig gavekort kjøpte vi ei svær knallrød pepperkvern med byttelapp, og da skjønner du kanskje at hun ikke er gift. Vi kjøpte også ballongtall og et morsomt «birthday girl» glass.

Klart for bursdag!

Vi hadde reservert bord på Egon til fem personer, og vi var heldigvis først fremme. Da kunne vi legge klart gaver og ballongtall før de andre kom. Svigers og Tonje ankom samtidig, og som forventa ble Tonje litt flau, men også takknemlig. Hun lo godt da hun pakka opp pepperkverna, og vurderte til og med å beholde den.

Far og Datter, to av de fineste eg kjenner!

Vi bestilte litt forskjellige retter, og noen ekstra porsjoner med fries og fløtegratinerte poteter, så alle kunne spise de potetene de ville. Maten var frodig god, og alle var godt fornøyde. Det ble også plass til litt dessert på noen av oss. Doc tok eplekake, og eg og svigers delte banansplitt. Vi ble heldigvis sittende og prate ei stund etter maten, for eg tror nok alle var for mett til å lea på seg. Alt i alt en strålende fin kveld i går med en veldig fin gjeng!

I dag har vi ikke gjort så mye, eller jo, vi har vært på jobb da, men det er vel ikke noe å skrive hjem om. Eg lagde fiskesuppe til middag da, og det var jo et prosjekt i seg selv. Vi burde nok egentlig bare spist disse HER med tanke på porsjonene i går, men det får heller være. Mens suppa holdt på å brenne i bunn, klarte eg å svi steikefettet til baconet før eg la bacon på steikepanna. Samtidig som eg prøvde å fjerne noen bein i en brosmefilet. Etter litt høy puls, litt banning og brøling, og redning av nesten ødelagt både suppe og bacon, ble det omsider klart. Og Doc rista noen brødskiver i ovnen, noe som ble veldig godt til suppa. 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top