Vi feirer dobbelt i helga!

Var så trøtt i trynet i dag da eg stampa meg nedover trappa at eg vurderte å snu i hvert av de 11 trinna. Klarte å kjempe meg på do, og der var gulvet varmt og ramma kald, så da våkna eg litt. På jobben gikk det greit unna i dag, og lunsjen var skremmende god. Ikke bare fordi det var burger, men kantina var pynta til Halloween, og det var både cupcakes og godterier der.

Pur lykke!

Eg kaller det feitefredag! Og det fortsatte etter jobb. Eg skulle bare rett innom Meny for å sjekke om de hadde fått inn julebrusen eg bestilte, og joda, den var akkurat lossa og sto på lageret. Da eg kom for å hente ble det litt fliring med personale, eg er tydeligvis kjent for å mase om Lerum julebrus der. Ikke det verste å være lokalkjent for, kunne jo ha vært full på TV liksom. Og nei, det ble ikke bare julebrus, eg kom også hjem med sjokolade, chips og dip. Er jo fredag!

1994: Veronica til venstre, undertegnede til høgre, vi er like gamle ja. Foto: muttern eller fattern.

Ellers tenkte eg å bare nevne offentlig i all stillhet at mi venninne gjennom over 30 år har bursdag i dag! Ikke rund dag, men verdt å nevne likevel. Og siden det er Halloween i helga tar eg med et bilde fra et karneval for 27 år siden, var vi ikke lekre? Og et litt nyere bilde, bare for ordens skyld siden eg ikke har spurt om løyve. Gratulerer så mye med dagen Veronica, vit at eg setter pris på vennskapet selv med 54 mils avstand!

Her fra 2019 tror eg, siste fest vi var på sammen før pandemien.

Det blir naturligvis tatt et glass vin for å feire Veronica i kveld. I morgen skal vi i 50 årsdag til Nina, hvilket vi gleder oss til, så Doc skulle derfor bare se over bobilen siden vi skal bruke den, og da lå fella på snei med ei som ikke får feire jul igjen. Det er altså fortsatt mus på dette bruket, så eg gikk over noen flere feller og fylte på med peanøttsmør. Det er jo ikke feitefredag uten grunn da, alle skal få.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top