Doc er testa for coronavirus!

Dere husker kanskje at Doc var i Praha i januar? Han var på reise med jobben, og under en middag flata han ut på bordet i restauranten. Det endte med at han ble henta av ambulanse, og ble kjørt til Prahas mest lugubre sykehus. Et sykehus hvor ingen ting var oppgradert siden 60 tallet, og ingen kunne ordentlig engelsk. Han lå der i ett døgn før han kom ut igjen, og det ble konstatert matforgiftning.

Da han kom hjem var han fortsatt ganske så pjusk. Det var mye tørrhoste og generelt dårlig form, sånn typisk influensa. Det er jo ikke bare bare når en mann har det vettu, alt blir mye verre så fort det er en mann som er syk. Vi så ingen anna råd enn å få gubben til legevakten. Det var jo uansett greit å ta en sjekk etter innleggelsen på det tvilsomme sykehuset i Praha.

Fra sykehuset i Praha

Hos legevakta tok de alle forholdsregler, sjekka alt som kan sjekkes, og så klart ble det tatt både blodprøver og andre prøver, da også for å se etter coronaviruset. Kan han ha vært første i Norge som er testa for dette? De mente jo at det mest sannsynlig var matforgiftning han hadde hatt, og ei lita influensa, men de måtte vente til de fikk svar på blodprøvene før de kunne si om det var corona.

Det som var litt snodig var at ingen hadde sånne HER, og Doc fikk ingen info om noe karantene eller isolasjon. Han ble sendt rett hjem. De hadde nok ikke store mistankene, var vel bare rutine akkurat da. Vi har uansett ikke hørt noen ting om disse blodprøvene i ettertid, og Doc? Jo han ble bra etter noen dager. Så noe coronavirus, det hadde han heldigvis ikke. Tør ikke tenke på hva som hadde skjedd om han hadde hatt det, for eg selv har nedsatt immunforsvar pga medisinene eg går på.

 

 

Snap / Insta

4 thoughts on “Doc er testa for coronavirus!

  1. Bra at det gikk bra. Munnbind beskytter bare mot virus hvis den som har det på seg har viruset, hørte æ e lege si på tv. Altså det ville beskytte helsepersonellet hvis de som er syk el antatt syk har munnbind, så kineserne har tatt feil, bruker masse masker til ingen nytte

    1. Helsepersonell skal bruke en annen type munnbind + visir i forbindelse med viruset. Munnbind som er helt tett rundt, det er mer sikkert mot smitte 😉

  2. Det finnes flere kjente coronavirus, så Doc ble ikke testet for det coronaviruset som er komt nå😎

    1. Det ville så fall vært rart om han ble testa for et helt annet virus rett etter dette coronaviruset ble spredd. Det var tilfeller av viruset i Praha, faktisk på samme sykehuset som Doc lå på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top