En tung, men også fin dag

Hadde satt vekkerklokka på i morges for å ha god tid, men våkna nesten en time før likevel. Var som om alt i meg var forberedt på dagen, vi visste hva den skulle bringe. Mens eg sto opp gikk Doc med Tassen, og etterpå fikk vi en god frokost inne hos mamma og pappa. Nå var det bare å gjøre oss klar, eneste eg hadde i fjeset var DENNE dagkremen, og vi kledde oss i de svarte penklærne.

Eg vil ikke skrive for mye her av hensyn og respekt for de nærmeste, men kan si så mye at vi har vært i en begravelse. Vi har tatt farvel med et utrolig fint og godt menneske, en person som vil bli dypt savna av mange. Samtidig som det er både ubegripelig og trist, så var det også en fin og verdig begravelse.

Eneste bilde eg har fra i dag er fra kveldsturen med Tassen.

Resten av dagen har blitt tilbrakt med nære og kjære, og vi har fått slappa av. Det er som Doc sier; man blir sliten av en sånn dag. Derfor har det vært veldig stille fra meg på sosiale media i dag. Har ikke hatt krefter til å poste. Nå er det natta her, men husk å ta vare på hverandre, man vet ikke hva morgendagen bringer.

 

Snap / Insta

8 thoughts on “En tung, men også fin dag

  1. Ja, det er jammen viktig å ta vare på hverandre. Man blir veldig obs på sånne ting etter begravelser. Hvor mye tull vi driver med som ikke er nødvendig, i den store sammenhengen. Det er LIVET som er viktig liksom.. Ønsker deg en fin lørdag 🙂

  2. Sånne dager er de verste som finnes..Men om personen fex var mye syk med smerter,så må man prøve og tenke at vedkommende har det bedre nå❤️Carpe Diem❤️Nyt dagene til fulle,for man vet ikke hva som møter en bak neste sving🫶🏻🫶🏻
    God klem sendes fea Sør-Trøndelag

  3. ja sånne dager tar på❤er godt man ikke vet hva morgen dagen bringer ta vare på hverandre 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top