Endelig ei travel helg!

Nissefesten i går var fantastisk artig, masse folk fra nabolaget hadde stålsatt seg for litt festligheter. En del av oss damene var kledd i nissekjoler, og noen karer med julegensere, og nisseluer i fri flyt. Doc kledde seg som fjøsnisse. Men alle var i samme stemning! Skal vel nevnes at vi prøvde å ta en del bilder, men de fleste ble uklare pga lang lukketid på kamera og vi kan ha slitt litt med å stå stille.

Det minst uklare bilde, vi kosa oss her vettu, nissedamene!

Vi var hjemme i vettug tid, og sto opp før 9 i morges begge to. Frisk og opplagt rusla eg og Tassen ut på do, men det var ikke lange turen før han hadde gjort sitt og dro meg hjem igjen. Han skulle ha dentastix’n sin, og det kjapt. Pleier få en hver morgen av far i huset, og var nå redd han skulle gå glipp av den.

Ut på formiddagen dro vi to ærend. Måtte innom Biltema, som er ganske så vanlig, og deretter hente dekk. Nå trengte begge bruksbilene sårt nye vintersko. Det er jo litt dritt, men la gå. Heldigvis kjenner vi Sharif bittelitt, og har kjøpt dekk hos han før, så vi vet hva vi får der. Doc bestilte sist uke, og i dag kom han selv fra Bergen og leverte åtte nye dekk. Fantastisk service fra Tommy, og han har gode priser. Kan trygt anbefale å handle der.

Etterpå rakk vi slenge bayonneskinka såvidt nedpå før vi sto på farten igjen. Svigerfar fylte år i går, og det måtte så klart feires. Dermed ble det middag og kaker hos svigers, og en aldri så liten tår på oss som var passasjerer. Eg hadde tenkt å holde meg til brus, men man sier bare ikke nei når svigermor åpner akevitten. Et meget hyggelig lag med pakkelek og mye skravling, og jaggu fikk eg lynkurs i hekling av dattera til Doc også. En herlig lørdag må eg si!

 

@docogdask

4 thoughts on “Endelig ei travel helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top