Fått mange spm om dette

Det var virkelig merkelig å kjøre til jobben i morges. Hele den veien passerte eg en bil og en lastebil som lå godt under lovlig hastighet pga snøværet, og de var alt som var å se nordgående på E6 fra Kløfta til Kisa. Greit det er vinterferie, men har hele Ullensaker har reist til Trysil? Merkelig, eg har i alle fall aldri sett så lite biler på den veien.

Elsker kaffe!

Men du, så sliten eg var på jobben i dag, det gikk med en hel del kaffe for å komme gjennom dagen. Og til dere som har spurt om eg bruker Keto kaffe, nei! Flere forskere sier dette er rein lureri av to grunner. Det første er at den skal inneholde klorogensyre som forhindrer at karbohydrater omdannes til fett, men visste du at det finnes naturlig i all kaffe? Du får i deg nok av dette ved å kjøpe f.eks Friele eller Evergood i stedet.

Andre virkemåten er at du skal drikke slankekaffen på morgenen for så å vente noen timer med mat, for da dempes sultfølelsen. Vel, det som skjer hadde skjedd om du droppa den kaffen også, for det er bare magesekken som krymper bittelitt av at den ikke får mat på mange timer. Så igjen, nei, eg bruker ikke penger på noe som er beint ut lureri.

Det har sånn ellers skjedd fint lite her, vi har begge lat mandag, så det ble ferdigpizza til middag. Sofaen er godt brukt da. Vi så forresten filmen Nordsjøen i sta, meget god film. Tror kanskje eg engasjerer meg litt mye når vi ser på spenning, for hovedunderholdningen til Doc er å se på mine reaksjoner underveis. At han enda ikke har vendt seg til det…

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Fått mange spm om dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top