Redda fra husarbeidet!

Våkna med litt mer energi igjen i dag. Det vil si, da Doc og Tassen kom inn fra tur hørte eg Tassen stå og pipe nederst i trappa. Han var på vei opp for å vekke meg, og med det været som hadde vært følte eg ikke for å ha den våte lodotten i senga. Spratt opp, surra rundt meg morgenkåpa og traska ned trappa. Men der sto det en tørr Tass og venta, det var altså nesten tørt ute, men det skulle ikke vare lenge.

Fikk ikke lyden med på bilde da, men det buldra fra skyene.

Ute buldra det fortsatt, hadde holdt på å lyne siden kl 18 i går kveld. Så lenge kan eg ikke huske at det har vart før. I tillegg hadde himmelen rikelig med byger å by på, så da tenkte eg det var greit å ta litt husarbeid. Satte først på ei maskin med klær, og oppdaga at der røk siste vasketabletten. Da måtte eg på butikken da, og slapp naturligvis unna litt husvask.

Hadde uansett sånn halvveis avtalt å møte Tonje, dattera til Doc, så da hun teksta at hun satt på toget tok eg en dæsj av DENNE og kasta eg meg i bilen. Vi skulle se om de hadde Cotton Candy druer på Meny på Kløfta, hvilket de hadde. Etter å handla det vi skulle tok vi en kaffe. Ble sittende å skravle en god stund, faktisk så lenge at da eg kom hjem hadde Doc hengt opp klærne eg hadde satt på vask.

Hjemme kunne eg da sette på en ny vask og lage middag. Jada, vi gikk for rester igjen. Hadde litt pulled pork etter i går, spedde på med bacon og mais, og lagde Mac&Cheese til. Nydelig! Og husarbeid? Nei, det ble nok ikke mer enn opprydding etter middag og den andre maskina med klær, som forøvrig bare inneholdt to kjoler og to topper. Da var eg oppbrukt og endte kveldens siste timer på sofaen.

 

TikTok / Snap / Insta

3 thoughts on “Redda fra husarbeidet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top