Juletrepynt og bursdagsfeiring!

Ja, så kom dagen der eg ikke lenger klarer å se på et nakent tre. Vel, helt nakent var det ikke, ei heller er det et tre. Dette er en oljebasert plastkvast fra Jula, hvor eg mandagen sleit like mye i håret mitt som i de greinene for å få en fasong som minna om ei gran, som eg etter fem timer fortsatt var misfornøyd med. Doc fylte på med lys i forgårs, så i dag gjensto det bare å kjøre på med kuler og fjas for å dekke over så plasten ikke er like synlig.

Doc er i alle fall fornøyd da!

Eg gikk på med nebb og klør, hengte opp og flytta om. Både girlander, kuler og sløyfer. Stort og smått, men alt i rødt og gull da eg liksom prøver å ha et system. Kan ikke si eg blir fornøyd, men Doc tør påstå det er aldeles nydelig. Jaja, da får det bli som det blir, det er begrensa hvor mye kapasitet eg gidder prioritere på den plastbuska. I dag var det andre ting å spare energien til.

Eg matcher treet da!

Svigerfar har passert de magiske 80 år, nå er han en voksen kar, og det skulle selvsagt feires. Vi kledde oss pent, eg hadde på DENNE nydelige blusen, og dro til Ulleren på middag, hvor hele familien til Doc var. En steike fin gjeng mennesker, samt noen bikkjer. Tassen måtte faktisk bli hjemme da han ikke er noe særlig kompis med de andre. Han er litt sær på det der, godtar ikke at det kommer nye bikkjer inn til «besten og besta».

Her fikk vi god servering med både biffgryte, bobler og akevitt, multekrem til dessert, og ut på kvelden fikk vi ostekake og eplepai. Virkelig godt alt sammen, ja, eg var glad eg gikk for bukse med god stretch da dette ble et meget hyggelig etagilde. Svigerfar fikk en stor gave fra hele gjengen, når våren kommer skal han få fly helikopter, hvilket han har hatt lyst til lenge! Nå har vi kommet oss hjem igjen, Tassen har fått kveldstur i -19, og senga lokker på både oss og Tass! Vi tales, god natt!

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top