Luke 24! God jul!

24.desember skulle altså Dask ha blitt god husmor!

Dagen i dag starta med at søstera mi og gubben tok med Doc og Tassen på tur i skauen, sånn at eg fikk slappe av litt. Denne husmorkalenderen min skulle jo hjelpe meg å bli god husmor til jul, så eg kunne hjelpe foreldrene mine litt til jul. Nå har eg da altså bidratt litt, men om det har hjulpet spørs jo litt da.

Først støvsugde eg huset, det gikk jo bra det. Verre var det da eg skulle hjelpe på kjøkkenet. Siden det er koldtbord i morgen skulle eg koke egg til kabaret, og følge med potetene til potetsalaten. De fleste har nok fått med seg hva som skjer når eg multitasker på kjøkkenet, ting blir ikke som forventet. Eggene ble ikke helt hardkokte, og potetene ble så klart litt overkokte. Heldigvis var jo muttern her, og hun klarte jaggu å redde inn igjen dette, så det blir både kabaret og potetsalat til i morgen.

Noe ekstremt god husmor klarte eg nok ikke å bli, men eg fortsetter nok å prøve. Ellers har vi fått på oss julestasen, og fått tatt et nydelig julebilde. Huset er fylt med med en deilig lukt av pinnekjøtt, og roen begynner så smått å senke seg også her. Vi vil derfor ønske alle en riktig god jul! Beste ønsker fra Doc og Dask!

Follow my blog with Bloglovin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top