Naken i hagen!

Sist uke delte vi et innlegg med ti grunner til å bo på bygda, og det har vi fått masse respons på, både positivt og negativt, noe ble nok også litt misoppfatta. Det innlegget finner du HER. Derfor har vi tenkt å utdype/forklare det som kan mistolkes til negativt. Har ikke tatt med alle punkt, bare de med mest tilbakemeldinger på. 

(Bilde fra i sommer, røyker ikke lenger. Og BH er minstekrav til bloggbilde her)

Noen mener altså at jungeltelegrafen er et «Nei» punkt mot bygda. Tja, helt ærlig? Samme hvor du bor snakker folk om deg, det er bare sånn det er. Poenget var at p bygda er avstandene bare litt større, så vi slipper å «fake a smile» hele dagen. Man kan faktisk sprade rundt naken i hagen usett om man vil, men husk å ha en levegg å kle på deg bak i tilfelle uventa besøk. Her tar man turen til venner uten å måtte tekste/ringe først. 

Det med at vi ikke trenger restauranter fordi vi heller griller alt, kan jo høres skremmende ut for en som ser på matlaging som det å dra visa. Nå skal det nevnes at både polet og Biltema med cafe er under 10 min kjøretur unna, så her er det store muligheter for helaften. 

Noen lurte på hva som menes at man kan kjøre over alt med rette bilen, og om det virkelig ikke var bomstasjoner på bygda. Vel, vi har bomstasjoner, og med en grei SUV eller pickup kommer du deg fint utenom bomstasjonene. Gode dekk og 4wd kan spare inn mange kroner. 

Det at alle kjenner alle, en leser lurte på hvordan det kunne være positivt å være på formann med lensmannen. Jo nå skal du høre her, politimannen i bygda her er nemlig også proff klovn/nisse og tryllekunstner, altså en veldig allsidig showmann. Han var toastmaster i bryllupet vårt, og inviteres på mange av våre fester, så står han for både underholdning og husefred. 

Naturen da, det punktet har gitt tilbakemeldinger om at Oslo har jo Nordmarka. Joda for all del, men eg tror ikke samtlige hunder og katter i Oslo får tre tisseturer der daglig. Å ha Nordmarka en trikketur unna er ikke det samme som bygda nei. 

På det punktet om utdanning fikk eg faktisk spørsmål om vi ikke hadde skole på bygda, og om folk var like dumme og skitne som på film. Vel, her frista det jo å bare svare ja… Men vi har grunnskoler i alle kriker og kroker i landet, og de fleste regioner i landet har videregående skoler. Null problem å få seg en utdanning, men på bygda prioriteres godt håndverk fremfor tittel på CV. 

Og pub eller nattklubb? Jepp, en kort kjøretur unna ligger Jessheim med yrende natteliv for de som liker det. Vi holder oss her i hagen vi, rundt bålet, med venner og et lokalt band. Evt med 300 gjester og til inntekt for Superselma.

Så håper vi at dere forstår punktene litt bedre nå enn sist, for all del, de fleste var jo enige, men dette var for alle som misforsto eller fikk feil inntrykk!

4 kommentarer

Siste innlegg