Spm+svar September 20!

Wow! I dag har eg bodd 11 år på Østlandet! Og dette uten å ha endra dialekta, så det har vi feira med pizza og potetgull nå. Men her er månedens spørsmål og svar!

Meg før eg flytta østover, linedance midt i Bergen sentrum. Helt normalt.

Er dere medlem i norsk redneckforening, og har dere kontakt med noen der?

Nei vi er ikke medlem der. Har mye kontakt med Rype, og litt kontakt med noen av de andre. Vi har en forening sammen med Rype og noen flere da, Forente Rednecks, den starta vi i 2014 og er gratis å være med på.

Hvilke festivaler skal dere på neste år hvis det blir gjennomført?

Helt ærlig er vi redd det ikke blir festivaler, men vi har bestilt på Skjåk sånn i tilfelle. Og så blir det countryweekend på Fedje, og muligens en på Bergen travpark. Blir spennende å se hvordan neste år blir.

Skjåk i fjord, dette er Norges fineste festival!

Hva tenker dere om at Sverige ikke er stengt når Norge er rødt?

Det har vi ikke ofra en tanke, for vi har ikke behov for å reise utlands nå. Tenker at hvis man ikke har råd til å handle det man trenger i Norge, da bør man kanskje gå gjennom prioriteringene sine.

Har dere noen drømmer for fremtiden, eller tenker dere å fortsette samme greiene som nå?

Njæææs, trenger vi det? Vi har det ganske bra nå da, begge er i fast jobb, vi eier eget hus med garasje og låve, og har det vi trenger. Eneste måtte være om vi vinner mye i Lotto, da blir det feriested i Texas!

Hvordan er en romantisk kveld for dere?

Nå er ikke vi blant de mest romantiske akkurat, så det er ofte de helt enkle små tingene som teller. Å grille pølser på bålet, med marshmallows til dessert og en liten dram kan være nokså romantisk, eller en middag i saloonen. En fisketur takker eg sjelden nei til! Eller noe så enkelt som en is i drive thru på McDonald’s eller Burger King er veldig koselig.

Dette er romantisk!

Er det liksom om å gjøre å kle seg mest mulig shabby?

Vi har arbeidsklær på jobb, penklær til pent, og praktiske og komfortable klær ellers. Det er fantastisk deilig å slippe å bry seg om hva andre mener om våre klær i hverdagen, i tillegg til at vi slipper bekymre oss for flekker på denne HER.

Serier å anbefale på Netflix?

Vi er så gammeldagse at vi fortsatt har lineær TV, så her går det i hva som enn går på titteboksen. Hender vi ser litt film, da går det mest i skrekk eller humor.

Hva synes dere om pedofili?

Når man selv tar det valget å gjøre noe som går fryktelig ut over barn, da fortjener man ikke livets rett. Det er en helt spesiell plass i helvete for sånne folk.

Hva er lønna på lageret?

Den er over gjennomsnittet i Norge, så eg lider ikke noe nød.

Hvem er Norges morsomste?

Åh vanskelig å velge! Leif Juster, Øyvind Blunk, Hege Schøyen, Rolv Just Nielsen, Einar Rose. Eller mente du blant de som er aktive nå? Tja, Cess er jo morsom, og Dagfinn Lyngbø er ikke så verst. Ellers er jo Doc ganske morsom innimellom!

Hvorfor stemmer folk på mdg?

Nei du det kan man lure på. Kan forstå at folk vil ha reinere luft, men da må de heller slutte å formere seg så mye at man må bygge ut alt hele tida.

Trygt å drikke så mye Pepsi max?

Er ikke mindre trygt enn annen brus, saft eller iste, så eg ser ikke noe problem her. Noen forskere sier lettbrus ikke er bra, mens noen forskere sier det er toppers. Er nok mye som er mer farlig en litt brus, energidrikk f.eks er mye verre.

Hvorfor blogger du? Er jo bare sykdom, negativitet og hundelufting.

Vel, vi har selv valgt å dele vår hverdag, og vi begge har autoimmune sykdommer, da blir det veldig feil om vi skal juge på oss en glansbildehverdag hvor alt bare er perfekt. Du burde se på det som veldig positivt at vi faktisk mestrer både jobb og blogg, nettopp på tross av sjukdommer som ville parkert de fleste. Nå er det ikke så ofte vi vier bloggen til å klage om sykdom heller akkurat.

Hva jobber Doc med til vanlig?

Han er målekonsulent, altså tar målinger av vibrasjoner og støy under sprenging. Så ja han jobber innen sprenging, men det er heldigvis ikke han som står for selve sprengingen!

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top