Stolt av å være viktig!

Jaggu blir det lang påskeferie på enkelte i år, god tid til å være med det man måtte ha av familie, samboer, ektefelle, kjæledyr, eller evt gårdsdyr. Det burde jo være en positiv ting det vel? For samfunnskritiske yrker er det ikke ferie helt enda, og noen få yrker må jobbe hele påsken, noe vi andre kan være veldig takknemlig for.

Stolt av å ha en viktig jobb!

Lageret eg jobber på går for å være samfunnskritisk, og det er med stolthet vi sender ut både diverse smittevernsutstyr og andre viktige varer i disse dager. Det er fint å kunne føle at man bidrar på et vis. Vi jobber til og med i morgen, og så tar også vi ferie.

Ferien har eg sett frem til ei god stund, i hovedsak fordi vi skulle dra vogna med til fjells og se Hilljacks live. Det blir jo ikke noe av, så vi bestemte oss for å gjøre det beste ut av saken. Hilljacks sender livestream fra Pakkhuset på fredag, så de får vi da sett på Facebook. Vogna står jo (som nevnt i tidligere innlegg) ca fire meter fra husveggen her, så vi skal nok få tatt ei natt eller to i den.

Ellers fortsetter vi som vi har gjort de siste ukene her, nyter solveggen, går turer, gir ATV’en litt kjærlighet, og koser oss med god mat og godteri til noe spennende på titteboksen.

Til dere som har tatt ferie; god ferie, nyt den og gjør det beste ut av dagene med de du har rundt deg! Til dere som har et par timer eller dager igjen på jobb; ha en riktig god ferie når den kommer! Og til dere som jobber hele påsken for å ta vare på de som måtte trenge dere; Tusen hjertelig takk for at dere finnes og har valgt det yrket, håper også dere får en fin og meningsfylt påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top