Surrehue?

Halvveis i uka alt? Javel, helt greit. Er i alle fall ikke tirsdag som eg først trodde da eg kjørte på jobb i dag. Hadde det vært tirsdag skulle eg jo faktisk kjøre rett på jobb, men siden det er onsdag var egentlig ikke det planen i dag. Nå har eg surra så mye de siste dagene at det fortjener eget blogginnlegg, ja du husker kanskje at eg glemte hele advent, mer om det HER. Det er kanskje ikke noe heftige greier, men nok for min del.

I går skulle eg bare en bitteliten tur innom butikken. Doc hadde sendt mld om at vi trengte brød, greit, det skulle eg fikse etter jobb fordi eg måtte uansett ha mer p-max. På vei hjem kom eg på at bikkja er tom for mat, og svinga så innom Felleskjøpet. Der fant eg jo både bikkjemat, ny pipeleke og ei julestjerne. Videre gikk turen til Europris for en hårbørste, siden min var ødelagt. Her var det jo mye fin julepynt som eg måtte ha. Og til sist innom Kiwi for brød og p-max. Joda, her var det både pølser og klementiner, men på denne runden hadde eg klart å glemme hvorfor eg skulle innom Kløfta, og kom dermed hjem med alt annet enn brød og p-max. Vel vel, vi hadde da pølser og julepynt.


I det siste har eg jo hørt mye på podcast, noe som gjør både bilturen, handlerunder og arbeidsdagen mer effektiv. Kanskje ikke handlerunden da. Men når man er i god driv og har propp i øret med en spennende pod, da vil man gjerne bare fortsette i fred og få unna det man driver med. Er det ikke en uskreven regel at man ikke maser på folk med propp? Burde kanskje være det. Er det viktig eller jobbrelatert er det jo helt greit å pause, men er det småprat om «vær og vind» kan man kanskje ta det med noen andre. Eg har nevnt denne frustrasjonen for Doc, og det resulterte i at han lagde en kjempefin hettejakke til meg. Denne har eg brukt i hele dag, og delt på både snap og insta. Gikk ikke lange tiden før det begynte å tikke inn mange reaksjoner på denne. SKRIVEFEIL??? Shit, det er pinlig! Greit at folk kan skrive feil, men eg studerte jo denne i går kveld og var så fornøyd, uten å se noe feil. Ser du feilen? (Bilde over her)

I dag skulle eg som sagt ikke rett på jobben. De fleste medisinene som finnes for crohns kan gi variasjoner på flere indre organer, og derfor må eg innom legekontoret annenhver onsdag og ta blodprøver. Det skulle eg ha gjort før jobb i dag. Å glemme brød og p-max og trykke feil på en hettejakke er nå liksom en ting, men å glemme blodprøver man tar så regelmessig, det er liksom litt annerledes. Men, når det er sagt, så er ikke dette første gang, dette har eg glemt flere ganger. Det er heldigvis ikke verre enn at eg kan stikke innom legekontoret i morgen før jobb, for man trenger ikke time for blodprøver, men det er litt pinlig likevel.

Så nå har eg funnet den perfekte notatboka for meg, eg må ha ei sånn HER. Men er det egentlig så mye verre enn «alle andre»? Har vi ikke alle perioder hvor vi surrer litt?

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top