Oppskrift på rask lykke

Her går det i samme tralten, eg må slappe av, men kjeder ræva av meg. Er vant til at det hele tida skjer noe, det være seg jobb og ellers dagligdagse gjøremål. Her måtte eg iverksette hurtigvirkende tiltak før det tilter. Hva er godt for hjerte? Lykke. Hvordan oppnå rask lykke? Tilbring tid med hund, som legen faktisk sa. Dermed ble det mye Tassetid i dag.

Tassen som kommenterer et mye diskutert innlegg på #grøftagram

Da eg sto opp tok eg en kopp med DENNE for å få opp energinivået, og hadde en lang kosestund med Tassen. Etterhvert måtte han naturligvis på do, så vi gikk ut. Det ble en lang og fin tur, hvor vi hilste på flere naboer underveis, og han la ut fire «bilder» på #grøftagram. Ja, altså dreit fire ganger, og så ikke ut bak.

Du vet, hunder blogger også. Når de snuser leser de andres innlegg, når de tisser kommenterer de, og når de driter legger de ut bilder. Sånn finner det jo ut alt om de andre hundene som har vært pålogga #grøftagram i det siste, og det er en viktig del av det å være hund.

Bade?

Siden Doc har masa om at Tassen må bades snart, og det nå var møkk i pelsen, gikk vi rett inn i dusjen etterpå. Tassen elsker å bade, men bare i dusjen, så da eg spurte om han ville bade løp han i dusjen med en gang. Er så lettvint vettu, helt til vannet kommer litt for nært ørene. Da gidder ikke han mer, og det blir en utfordring å få ut resten av såpa.

– Ikke i ørene sa eg!!

Et håndkle får ikke tørka så mye av den pelsen, og noe hårføner et nytteløst da han prøver å avlive den på minst mulig human måte. Så her må Tassen bruke egne metoder, ergo total klikkebyge i stua. Dette resulterte i at eg måtte vaske hele sofaen for pels, og da eg var ferdig med det måtte Tassen på do igjen. Ny tur, nye muligheter, nå fikk han til og med damebesøk. Selv har eg kjent på både lykke, irritasjon og utmattelse i dag, men er fornøyd med dagen.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Oppskrift på rask lykke

  1. Hei. Jeg ville bare komme med et tips ang. tørking av langpelset dyr. Vi har tre Maine Coon-katter som får seg en dusj ca. 4 ganger i året. Jeg bruker å tørke/suge opp vannet av pelsen med en Plutoduk. Denne gjør virkelig jobben, mye bedre enn vanlig hådnkle. Du får den bl.a. her via lenka, eller de har sikkert den på en dyrebutikk i nærheten. 🙂 Ønsker dere en riktig God Påske. 🙂
    https://www.smartasaker.no/no/artiklar/handkle-til-hunden.html?gclid=Cj0KCQjwxtSSBhDYARIsAEn0thQvNYZet2qaBZN6mzWhwcVWAcDgVw458Y3lLx00add3PzrBzxdyMV8aAmhkEALw_wcB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top